Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Da sie komus zabrac itemy na handlu?

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

On naciska przycisk zgody, ty także i item jest u ciebie..

Jeżeli chodzi ci o kradzież, bez jego zgody to takie coś na PL'u nie istnieje, nie wiem jak na privach.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Przykro mi, ale na PLu działa tradehack. Pewnie typ na syriuszu kradł itemy, nie wiem jak, ale nie wierzyłem... więc stwierdzilem, ze zaproponuje mu KD smierci +4 za drobne 50kk (to mało jak na syrka), koleś mowi, ze nie moze przez tobołek bo huj coś tam... to ja Oki, przeciągam kamien, On nie daje kasy, wyłącza okno trade, ja pisze what de fak? a On ze mu sie cos zlagowało, przeciągam na niego kamien, jest trade On akceptuje i nagle kamien jest u niego a ja w EQ nie mam nic... (jednak, okno trade dalej było otwarte z kamieniem)... nie mam screenów, bo i tak by nic nie pokazywał :s jak nie wierzycie, to Wasza sprawa, ale radze zawsze tobołek :s peace<3

Opublikowano

Niestety nie ma trade hacka na pl, tyle co na serwery hamachi jest i to z metka 2008r, a prawie wszystkie są teraz z 2010. Jakby były tade hacki to gra by była za banalna, nic z tego by nie było, a tak to masz frajdę, że sam do czegoś dochodzisz :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

był gościu o nicku spider na jakimś serwie czy coś takiego i on kradł itemy na plu nie wiem jak to jest możliwe ale na forum rok temu bylo głośno o tym ;)

ja o itemy się nie martwię bo to tylko gra . He ?

1323717436-U247153.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...