Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam Pisze W Prosbie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kilo_kartofli Ostrzeżony Wczoraj, 06:11 PM

Dodano do poziomu ostrzeżenia ref link następnym razem będzie ban

dodałeś mi -20% za to ze mam refka w sygnie??

czemu mi nie usunoles tlyko odrazu -20??

w sygnie moge mieć co chce!! jesli ktoś na to wchodzi ok jego sprawa nie twoja a twoim udzialem jest wpierdalanie ludzia -20 za darmo??

ehh niepozyteczny dzieciak.

prosze o usuniecie mi -20 dzieki.

+ przeczytaj regulamin to nie key ani hak!!

gate.png

Opublikowano
SYGNATURY

1. Zabronione jest umieszczanie odnośników w sygnaturkach na zewnątrz forum. Dotyczy to w szczególności Programów partnerskich, allegro oraz innych form zarabiania. Za link zewnętrzny uważany jest również napis na obrazku będący częścią sygnaturki.

2. Sygnatura nie może mieć więcej niż 5 linii tekstu, natomiast Wysokość obrazków w sygnaturze nie może mieć większej łącznej wysokości niż 200px.

3. Zabronione jest używanie przekleństw w sygnaturach, bądź obrażanie innych.

4. Niezastosowanie się do wyżej wymienionych zasad dotyczących sygnaturek, będzie skutkowało warnem pierwszego poziomu, wraz z całkowitym usunięciem sygnaturki.

Ty przeczytaj regulamin noobie.

Jak założysz swoje forum to będziesz mógł mieć co chcesz w sygnaturze...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Ty przeczytaj regulamin noobie.

Jak założysz swoje forum to będziesz mógł mieć co chcesz w sygnaturze...

refinki ?? zakaz?? ;O chyba cie grzybi.. czytałeś?? za dlugie tlyko sygnatury sa przykracanie a nie za takie linki admin powinien usunac a nie wpierdalkac -20 odrazu lol

gate.png

Opublikowano

Gate czlowieku..

zacznij wciskac enter albo stawiac kropki lub przecinki bo nie mozna cie zrozumiec

Ciesz sie, ze tylko 20% dostales bo jakby ziomal wbil to mialbys perma/30 dni bana, i co wtedy ? poszedlbys do mamy ?

Nie wiem o czym gadasz o_O

Do PL wchodzisz przez NPC w Green.

Później nie włazisz do żadnej pierdolonej jaskini tylko idziesz na ,,plaże'' masz na mapie i kurwa po drodze masz stone golemy

Opublikowano

no i co ale w sygnie moze miec co chce, a poza tym admin czy mod powinien mu to usunac i wyslac ostrzezenie na PW anie odrazu -20 moze -100000 mu dacie zal.

Jezeli pomoglem daj 5*

Opublikowano

70% olałoby to ostrzeżenie, 10% nie odczyta, 10% nie wie gdzie są wiadomości, 10% zareaguje. Warn i tyle. Jak będzie tylko jakieś ostrzeżenie to będzie tego coraz więcej.

Ja za sygnę daję 20%, a za temat z linkiem bana.

Opublikowano
Należy Ci się kolejne 20% za obrazę , postaram się

zarabianie w grze tez sie liczy ....

zawsze było tak ze admin usuwał .. a gdy sie ojawila 2x to banan.. -.- ale ok nie czepiam sie..

2x gdzie obraze widzisz..?

gate.png

Opublikowano
ehh niepozyteczny dzieciak.

Czyli ref linków np. do menel game nie można umieszczać w tematach, ale w sygnie już tak?..

Opublikowano

jak kazdy/e neo...

Nie wiem o czym gadasz o_O

Do PL wchodzisz przez NPC w Green.

Później nie włazisz do żadnej pierdolonej jaskini tylko idziesz na ,,plaże'' masz na mapie i kurwa po drodze masz stone golemy

Opublikowano
dodałeś mi -20% za to ze mam refka w sygnie??

Stalo sie cos? oO Pewnie bardziej masz wonty o ten usuniety link niz 20%, bo co ty bez niego zrobisz? nie bedziesz pR0 oWn HaCko0rRr krUL w tej pojebanej gierce :F

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Sza panowie...

I po odrazu hałas robić? -.-

Skoro GM uznał, że należy Ci się warn to znaczy, że otrzymałeś go słusznie. A w związku z plagą ref linków ciesz się, że to skończyło się tak, a nie inaczej.

Pozdrawiam i zamykam,

~Makin ;)

btw. pisze się "z prośbą", a nie "w prośbie", "w" to się pisze "w sprawie"

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...