Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helm Me Event

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam słyszałem o evencie w którym robisz misje i dostajesz literki i musisz złożyć słowo Combat Arms Europe jak je złonczyć ktoś wie ?

regey.png

Daj tego Minusa ---

Opublikowano

Musisz zdobyć wszystkie z myst-combat lub myst-arms. Za myst arms iles gp passow, za combat iles exp passow.

Dostajesz mysty za dziennie misje, a jak bedziesz mial wszystkie litery wchodzisz w gun emporium > jobs i tam wybierasz to .

Opublikowano (edytowane)

Up ci wyjasnil skad wziac literki...

A co do tego jak ulozyc->wchodzisz w Gun Emporium->potem klikasz Jobs->i tam masz te "prace" z wyrazami->klikasz akcept i bedzie ci pisac ile masz juz % danego wyrazu.

Tylko "wypowiadaj" odrazu COMBAT ARMS(szukasz tam tego zadania jak juz masz 100% literek i klikasz Finish) bo za to dostajesz Black Hi-sec Key a tak to tylko exp/gp passy.

@edit

A tak wogule to zajrzyj do spisu eventow(masz podpiety temat)...

Edytowane przez Sivelt
Opublikowano

Za słowo Arms masz Gp pass box (10-50 items 25-40% gp passes), za Combat masz Exp pass box (10-50 items 25-40% exp passes), Za Combat Arms masz black hisec key'a. Słowo Europe możesz wziąć tylko z Myst-Europe, więc jak nie masz nxów to odpada, ale jakbyś miał, możesz zamienić na kolejne myst-europe lub całe Combat Arms Europe na Azazel Case [1-90 (perm?) Days Azazel). Aktywujesz w zakładce Gun emporium -> Jobs -> na samym dole.

Specjalista
Opublikowano

@up azazel z tego shitu nie leci na perma ;) i nie od 1-90, tylko od 1 dnia do 1 roku

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

epe z azazel box leci chyba tylko 186 i 360 dni ... z tego co pamiętam jak coś to rano opisze bo teraz to troszkę wypiłem i mi się czytać nie chce ... ;P

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@top Oni wyjaśnili ci całkiem

@Up on leci chyba od 30 w góre :D

Ale Piecu pisał że od 90.

PS.Ten Event przypadkiem się nie skończył ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...