Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black LastChaos (hamachi)

przemommz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zalozylem serwer last chaos na hamachi ;] wystarczy podmienic pliki w cliencie last chaos USA i zarejestrowac sie na serwerze

Raty serwera

Exp: 999 !

Reszta: 999

Max + itemkow +25 !

Stronka : http://blacklc.bnx.pl

Serwer jest zrobiony przez emulator i jest kilka bugow takich jak :niedzialajace skile ,bugujace sie itemy

Poprawione sa bugi.

Na start Eq+15

Wszelkie komentarze dotyczace bugow beda nie potrzebnym spamem bo te bugi nie wynikaja z mojej winy

Sieci:LastChaosPolska_1-5

Haslo do kazdej sieci to :123

Rejestracja - 5.227.229.112/register2.php

Pliki ktore trzeba wkleic do Clienta Last Chaos USA - http://www.megaupload.com/?d=HLECOYUZ

Skan - http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=93ef91428beeee5dbde80450bde0b75068f4df10e5c7fe157d4ed633d57ad6a1-1313089360

Serwer jest odpalany w roznych godzinach

Troche informacji : Serwer zrobiony na najnowszym (jak narazie) emulatorze v0.310 od Wizatek-a jest mniej bugow

WSZYSTKIE KONTA Z DZISIAJ (4 sierpnia) do godziny 16;50 sa usuniete

POTRZEBNE SA NOWE PLIKI DO PODMIANY W LC USA

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

Ta rejestracja dziala jak jest serw on (albo samo reje wlaczone) wiec czasami moze nie dzialac :D

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

mam taki problem że nie mogę się zalogować do gry. wyskakuje mi komunikat "failed to connect to login server"

mam clienta USA spatchowanego. wszystko dobrze skopiowane. bo za pierwszym razem grałem bez problemu. teraz nie mogę. ;/

beznazwy1kopiag.jpg

lc4.gif

Opublikowano

moze serw off ?xD pytaj sie na sieci czy serw on ;]

Opublikowano

Fajowy server daje za server 9/10 i leci plusik!

TYLKO JEST JEDNA WADA ADMIN WCHODZI KIEDY CHCĘ I CIĄGLE COŚ NAPRAWIA CO DAJE NAM CZAS GRANIA JAKIEŚ 30MIN ;PP

MAM WIELKĄ NADZIEJĘ ŻE TO SIĘ POPRAWI, A WTEDY TEN SERVEREK BĘDZIE NIE DO POBICIA !!! DROGI ADMINIE WIERZĘ W CIEBIE !!!

Opublikowano

a ty bys mial czas siedziec przy komputerze gdybys byl ostatni dzien ze swoja dziewczyna ?? bo wyjezdza wlasnie wiec wiesz

Opublikowano

Serwer zamkniety przez liczne bugi w najnowszym emulatorze ... serwer od nowa postawie jak beda nowsze pliki od wizateka :)

Edit; Jakby co wracam w czwartek :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...