Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zainwestujcie w skrypt liczący

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam jedno pytanie dlaczego gostek dał 2 minusy do jednego posta? ;d

Ja osobiście się nie spotkałem z błędem liczenia +'ów i -'ów ...

@Edit Już się spotkałem ;d dowód :

przechwytywanie1.jpg

7-3=5? nie sądzę ;d

Edytowane przez endziu
Opublikowano

Beka. Przydało by się zainwestować.

Ale to weszło dopiero od nie dawna, więc błędy mogą być.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Może to nie błąd lub coś innego ze skryptem liczącym, tylko niektórzy mają wolnego neta i dają podwójnie +, tak samo jak z robieniem tematów lub pisaniem postów, tak się dzieje przez to, że ktoś ma zbyt wolnego neta, a w przypadku akurat dawania głosów liczy się tylko 1 mimo, że są pokazane 2. W przypadku endziu to się sprawdza to co wcześniej napisałem, a co do screena od xenex to może chodzi o to, że on wszedł do jakiegoś tam tematu, a zanim kliknął w pokazanie kto dał + czy - ktoś dał - i dlatego jest napisane -5, a w wynikach jest -6, bo wyniki kto jak głosował są wczytywane kiedy się w nie kliknie, a ogólne podsumowanie, wynik (-5) się wczytuje i się nie zmienia no chyba, że my zagłosujemy.

@xenex podaj link do tego tematu w którym jest ten błąd, ten co podawałeś przykład.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Może to nie błąd lub coś innego ze skryptem liczącym, tylko niektórzy mają wolnego neta i dają podwójnie +, tak samo jak z robieniem tematów lub pisaniem postów, tak się dzieje przez to, że ktoś ma zbyt wolnego neta, a w przypadku akurat dawania głosów liczy się tylko 1 mimo, że są pokazane 2. W przypadku endziu to się sprawdza to co wcześniej napisałem, a co do screena od xenex to może chodzi o to, że on wszedł do jakiegoś tam tematu, a zanim kliknął w pokazanie kto dał + czy - ktoś dał - i dlatego jest napisane -5, a w wynikach jest -6, bo wyniki kto jak głosował są wczytywane kiedy się w nie kliknie, a ogólne podsumowanie, wynik (-5) się wczytuje i się nie zmienia no chyba, że my zagłosujemy.

nie, 2 minusy mi wcięło ;x

temat jest nadal ;x dziś mogę podesłać ale to w dzień...

Oddajcie minusy! :(

• Dodaj nową pozycję...