Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wieje nudą, więc trzeba zagrać, ale w co?

J4KU8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema,

Już na początku podam parametry PC:

Windows 7

Intel Core 2 Duo 2.33 GHz

2 GB Ram

GeForce 240 1 GB

A więc do rzeczy, szukam gry z nowszy produkcji 2010/2011 (ewentualnie 2009), nie chodzi mi o gry z grafiką realistyczną takie jak: CoD lub BF, tylko bardziej komiksową/bajkową (nie wiem jak to nazwać) grę akcji, cRPG.

Gry których nie podawać: Borderlands, assassin's creed brotherhood

Myślałem o Duke Nukem Forever, ale nie wiem czy mój komp uciągnie tą grę :rolleyes:

1358809676-U384748.png

Opublikowano

A ja ci polecam tak : S.T.A.L.K.E.R Cień Czarnobyla,Czyste Niebo,Zew Prypeci Crysis 2 Prototype (w tą grę graj lepiej Bez rodziców bo Krew itd tam jest murowane ale Fajowe :D ) no i te gry ci polecam

Ps.Nie polecam ci Gothica 2 noc kruka jak tu wszyscy ponieważ już nudno w Gotchic wienc nie polecam ;)

Opublikowano

ją Ci polecam zagrać w piłkę, siatkówkę czy w tenisa, pobiegać z kumplami albo z jakąś dziewczyną... są wakacje, nie marnuj ich i całego życia na komputer...

Opublikowano

Wiedźmin 2

Prototype

Wolfenstein 2

Ale Prorotype z tych 3 mi najbardziej przypada do gustu, chociaż każda z nich godna uwagi. :)

Opublikowano

The Saboteur, Fallout 3, Fallout: New Vegas, Mass Efect 1 i 2

11.jpg

Opublikowano

po co mu dajecie takie wymagajace instalacji tytuly???najlepiej niech zagra w sapera albo pinbala te gry sa oldschool'owe (nawet instalowac niemusisz) :P

@topic wszystkie czesci ghotica

Opublikowano

Ode mnie leci: AvP (wersja z 2010r - EPICKA!), Two Worlds 2, Gothic Saga, Wiedźmin 1 bo 2 ssie :P

I hope life teach you good... I hope...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...