Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego nie działa Warrock ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem dziś pograć w warrocka, ponieważ mam nowego kompa. Instalacja. Patche i włączamy gre. Niby wszystko okay, ale do czasu, ponieważ warrock wcale nie pali się do gry tak jak ja. Co więcej, nawet HackShield sie się nie uruchamia, a to już jest conajmniej dziwne. Chciałbym Was prosić o radę co zrobić.

1. Przeinstalowałem już Warrocka i nic,

2. Resetów kompa to już chyba z 10 odpaliłem.

Proszę o szybką odpowiedź. Może zapomniałem o jakimś programie, albo coś ? Proszę o pomoc.

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

Witam. Chciałem dziś pograć w warrocka, ponieważ mam nowego kompa. Instalacja. Patche i włączamy gre. Niby wszystko okay, ale do czasu, ponieważ warrock wcale nie pali się do gry tak jak ja. Co więcej, nawet HackShield sie się nie uruchamia, a to już jest conajmniej dziwne. Chciałbym Was prosić o radę co zrobić.

1. Przeinstalowałem już Warrocka i nic,

2. Resetów kompa to już chyba z 10 odpaliłem.

Proszę o szybką odpowiedź. Może zapomniałem o jakimś programie, albo coś ? Proszę o pomoc.

Jak masz anty wirusa wyłącz go i jak masz win 7 to uruchom jako administrator

Liczę na (+) plusika

7c4ad2c3c47947b38c2df89255f8ca2c.0.gif
Opublikowano (edytowane)

@UP

Oczywiście plusik leci dla ciebie, za rady, ale niestety dalej nie działa. Zapomniałem dodać, iż za pierwszym razem odpaliłem Warrocka, ale tylko raz udało mi się to wykonać :(

EDIT

Liczę, że ktoś da radę mi pomocy udzielić :) Nadal jej potrzebuję !.

Edytowane przez szlachetny1

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

Windows 7 Home Premium 64 Bit, ale nie zamierzam raczej przeinstalowywać, chyba, że to byłoby jedyne rozwiązanie ...

Daj plusika

garfield.png

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

Windows 7 Home Premium 64 Bit, ale nie zamierzam raczej przeinstalowywać, chyba, że to byłoby jedyne rozwiązanie ...

nie nie tak sie spytałem ja mam 32 i tez niedawno instalowałem i ok jest. A co sie dzieje jak włączysz wr pisze cos czy po prostu sie wyłącza ?

Opublikowano (edytowane)

@UP

Nic nie pisze. Nic się nie dzieje. Po prostu się HS nie włacza i przez to z pewnościa nie chce działac.

@UP x2

A mógłbyś mi to opisać, albo link do poradnika dać ? Bo sam tego raczej na pewno nie zrobię. A JAK MAM COŚ ROBIĆ SAM, to chociaż z DOBRYM poradnikiem.

Daj plusika

garfield.png

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

@UP

A mógłbyś mi to opisać, albo link do poradnika dać ? Bo sam tego raczej na pewno nie zrobię. A JAK MAM COŚ ROBIĆ SAM, to chociaż z DOBRYM poradnikiem.

Ale co sie dzieje jak włączysz Warrocka ?

Opublikowano

@Up

Włącza się pierwsze okienko (Teraz samo przeskakuje, po tym ostatnim patchu)

Włącza sie drugie okienko, Naciskam Start Game.

I TYLE SIĘ DZIEJE.

Nie wiem czy to istotne, ale to jest laptop Toshiba Satellite C660-170.

Daj plusika

garfield.png

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano (edytowane)

No niestety nic nie pomaga. Ale panowie nie rezygnujcie. Dla tego, który rozwiąże zagadkę 5 i plusy.

Tak mi się wydaje, że ja to wcześniej od Was rozwiąże :)

@DOWN

Ok będę edytował.

Co do tego pobierania, to pobierałem z tego okienka własnie, ale pobiore jeszcze raz, bo instalowałem z instalki z kiedyś, bo pobierałem na kompie stacjonarnym.

Daj plusika

garfield.png

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano (edytowane)

Napisz ticketa do nich ;D

A jak nie to z czego pobierasz? Tego okienka GamersFirst? (gdzie są też inne gry)

Ps. Edytuj posty a nie jeden pod drugim - tak na przyszłość.

Edytowane przez Epean

1393461645-U349224.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...