Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb Nat Cod

Susza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj kupiłem grę Call of Duty Modern Warfare II, i jest problem a mianowicie mam tryb nat na ograniczony,a chcę mieć otwarty próbowałęm wszystkiego co można. Wyłączyłem firewalla antywirusa, i dalej ograniczony, wylaczam osłony wszysztkie wpisywałem w "uruchom" :services.msc tam powyłączałęm Usługę odjajdywania SSDP w tym samym services.msc właczałem Host uniwersalnego urządzenia Plug and Play.

Robiłem wszystko co można odrazu mówię ze nie mam routera tylko kabel ktory idzie do skrzynki na dworze, może to wina karty sieciowej mam zintgrowana, macie jakies pomysly co zrobic dodam jeszcze ze dodawalem porty w Panel sterowania > Polączenia sieciowe i internetowe > Zapora Systemu Windows > Wyjątki i tam jest dodaj port dodawałem tez porty przez wiersz poleceń porty ktore dodawalem to te specialne do coda czyli

UDP 28960

TCP 28960

UDP 1500

UDP 3005

UDP 3101

To nic nie dało dalej mam ograniczony coś musi byc nie tak a i jeszcze powiem ze nie moge grać z kolegą, on ma tryb otwarty kiedy on hostował spec ops to jak chciałem dołączyc to pisało ze nie mozna doloczyc do hosta tak samo on nie mógł do mnie dołoczyc a jak gra on normanie na Multi to tez nie moge doloczyc jest od 1-23 próby i tez nie można się połączyć. Kiedyś miałem routera ale to juz miałem po tym kilka formatów wiec to chyba nie ma duzego znaczenia.

Opublikowano (edytowane)

A co to za różnica jakiego masz neta ?. Wina leży w portach w routerze/modemie. Nie masz ich dodawać w systemie, a w twoim routerze lub modemie.

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...