Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrossFire, delaye ? w każdym razie coś dziwnego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam zamiar przedstawić mój problem. Do teraz grałem sobie spokojnie w CF i to dość długo, natomiast gdy wbiłem parę dni temu do gry, to po zalogowaniu miałem dziwne stopy w connecie. Np gdy wchodziłem na channel/room itd to te okno z connecting ciągle wisiało i się nic nie działo, musiałem wyłączyć klienta poprzez menedżer zadań. Tak samo miałem np po wyjściu z rooma, gdy nacisnąłem tą strzałkę powrotu do Lobby, to gra sie nie ścinała, ale nie mogłem nic kliknąć i także musiałem wyłączyć grę. Na dodatek jak już wejdę na jakiś room, po milionach prób, to nie widzę co inni do mnie piszą, na pm bądź normalnym chacie w grze. W opcjach mam odznaczoną opcję blokowania whisperów więc nie wiem w czym problem. Tak samo przywróciłem ustawienia domyślne w opcjach, ale to nie rozwiązuje problemu. Mam win XP i dość szybkiego neta, mój ping to 60-80 a fps przekraczają 200. Próbowałem reinstallować, reupdatować, brałem nawet grę od kolegi, ale ciągle to samo. Najgorszy jest mój pierwszy opisany problem, bo to z niewidocznością pmów innych jakoś przeżyję. O to 2 screeny :

http://imageshack.us/photo/my-images/221/crossfire201107230001mj.png/

i

http://imageshack.us/photo/my-images/850/crossfire201107230000.png

Opublikowano (edytowane)

wiem co cie sie dzieje ja mialem tak samo ale na eterni

wymienie ci co powiiennes robic bo ci sei gra laguje

1.Daj w ustawieniach gry chyba ,,windows mode '' ( chyba tak to sie nazywa a zreszta chodzi zebys mial gre na srodku ekranu a po bokach mial pulpit) potem , jak to ustawisz to wejdz na serwa jesli ci sie zalguje to poprostu kilknij start i wlacz swoja jakas przegladarke (kazda pregladarka moze byc ) walcz poczekaj az ci sie zaladuje przegladarka do strony stertowej np. www.google.pl i zamknij ja kliknij na okno z crossfire i powinno ci sie zaladowac jasli nie to 2 sposub /

/

/

\ /

2. wylacz all programy typu skype , gg , hamahi itp.

jesli pomoglem

+

aa sorki za bledy ale nie chce mi sie poprawiac wybacz :)

Edytowane przez tomickiond
2isw7yf.png

Opublikowano

wiem co cie sie dzieje ja mialem tak samo ale na eterni

wymienie ci co powiiennes robic bo ci sei gra laguje

1.Daj w ustawieniach gry chyba ,,windows mode '' ( chyba tak to sie nazywa a zreszta chodzi zebys mial gre na srodku ekranu a po bokach mial pulpit) potem , jak to ustawisz to wejdz na serwa jesli ci sie zalguje to poprostu kilknij start i wlacz swoja jakas przegladarke (kazda pregladarka moze byc ) walcz poczekaj az ci sie zaladuje przegladarka do strony stertowej np. www.google.pl i zamknij ja kliknij na okno z crossfire i powinno ci sie zaladowac jasli nie to 2 sposub /

/

/

\ /

2. wylacz all programy typu skype , gg , hamahi itp.

jesli pomoglem

+

aa sorki za bledy ale nie chce mi sie poprawiac wybacz :)

Ale Gra mi chodzi bardzo płynnie, nie mam żadnych laggów xD

Opublikowano

to samo mialem na moim laptopie takze win XP 32 bit i mi pomoglo wgranie na nowo windowsa ...

Wiec pewnie tez musisz to zrobic .. ;/

Jak pomoglem daj +

68c3f5cf-ba7b-4ba0-8184-751d4cf51dd9.png
Opublikowano

to samo mialem na moim laptopie takze win XP 32 bit i mi pomoglo wgranie na nowo windowsa ...

Wiec pewnie tez musisz to zrobic .. ;/

Jak pomoglem daj +

Format by pomógł z pewnością, ale nie chcę go robić, musi być jakieś inne rozwiązanie, ale i tak masz + . xD

Opublikowano

Zmień rozdzielczość komputera czyli Pulpit->właściwości->ustawienia->i przesuń tą strzałką .

i wylącz programy typu sype , GG itp. bo to baaardzo muli kompa jak sa jeszcze inne programy .

Opublikowano

@UP

Co ma rozdzielczość komputera do opisanych stopów ? idiotyzm...

Osobiście miałem ten problem i wiem jak go rozwiązać

Wpisz w google hide my ip

Włącz 1 stronke szukaj dowloand

Ściągnij program

Zainstaluj

Uruchom

Zmień IP

Gdy się zmieni na inne znów zmień na swoje

Odinstaluj program

Uruchom ponownie kompa

I grasz bez tych denerwujących stopów

Zadziała na 100%