Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Blood Money GAMEPLAY !

Amerykaniczyk23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i co z tego na chuj spamujesz? wszystkie plusy które dostales masz stracone bo dalem plusy

# odnosnie filmiku jesli to bedzie kolejny niewypał to nexon sie pograzy ale wydaje sie to byc dobre poczekamy zobaczymy

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

@Lenart: SG550 z niebieskim kolorem..coś jak teraz np. tar camo mark..

@Topic hmm fajne mam nadzieję, że nie bedzie tak, że np. można "rozstawić" ich w 1000 miejscach, a nie w 10 bo to będzie zbyt nudne :D

@Edit: ciekawi mnie ile dostaje się za taką grę gp, czy gra się "1v1" (sporo będzie roomów), czy ilość zdobywania gp będzie zależała od zebrania tego złota, no i czy można np. w teamie ustawić kilku baronów, bo niektóre mercy mają słabe wyposażenie ;d

@Edit2: No i, czy jak hacker wskoczy na daszek, to jego żołnierze będą z daszku strzelać?:DD

Opublikowano

Fajnie sie zapowiada ale wydaje mi sie ze to jest sciaganie pomysłu z gry Rainbow Six tylko ze tu jest sie złodziejem a nie anty terrorysta xD

Opublikowano

Niezle się zapowiada ;] filmik bardzo mi się podoba ,pozostaje nam tylko czekać...

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Specjalista
Opublikowano

a to nie będzie coś w stylu spya? że osoba która ma złoto ucieka a reszta ma osobom które mają złoto zabrać je; osoba która zbierze wszystkie złoto wygrywa

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Te ch*je nic samemu nie wymiślili to też nie.

Ciekawe skąd :D

A i jeszcze to bd na single player ten FT ??

Myślałem że FT to tylko tryb kooperacyjny do 8 osób !

PS.Jakieś gówno z tego bd.

Zamiast gra FPP zrobią z tego ala hitmana.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

W tym filmiku dowiadujemy się tylko jednego ,a mianowicie ,że nexon poprawił wygląd botów patrzcie na 50sek

Masz tego minusa -

Opublikowano
Temat Do Zamknięcia

A co ty masz do gadania, skoro to temat opiniotworczy? Jesli mod zadecyduje o zamknieciu to tak sie stanie.

Fajnie z tymi botami, ciekawe, czy mozna ich bedzie edytowac (np nazwisko, wyglad itp) i czy beda dla nich jakies ulepszenia.

Nic, czekamy az wyjdzie.

Opublikowano

To jest naprawdę świetne, właśnie na coś takiego w Combacie czekałem.

Jeśli będzie to wyglądało tak jak na filmiku, to brawa dla nexona(NA :) ).

Mam nadzieję że chłopaki z EU dodadzą to pod koniec roku na urodziny CA EU, byłoby świetnie.

Opublikowano

To jest naprawdę świetne, właśnie na coś takiego w Combacie czekałem.

Jeśli będzie to wyglądało tak jak na filmiku, to brawa dla nexona(NA :) ).

Mam nadzieję że chłopaki z EU dodadzą to pod koniec roku na urodziny CA EU, byłoby świetnie.

nom było my świetnie i jeszcze aby można było zamienić boty na swoich kolegów z gry itp

a co do tych urodzin napisz mi kiedy są dokładnie ?

i co w tedy jest ?

i jakiś filmik xD ?

Opublikowano

Chodzi o to że pod koniec tego roku będzie 3 rocznica powstania europejskiej wersji CA, tak więc gdyby dodali ten tryb właśnie wtedy, to naprawdę byłoby super.

Opublikowano

A lepiej by było jak by było wcześiej a na urodziny dadzą Event i ch*j .

Więc nie przejmować się.

Bd może w sierpniu coś takiego przy patchu.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A co ty masz do gadania, skoro to temat opiniotworczy? Jesli mod zadecyduje o zamknieciu to tak sie stanie.

Fajnie z tymi botami, ciekawe, czy mozna ich bedzie edytowac (np nazwisko, wyglad itp) i czy beda dla nich jakies ulepszenia.

Nic, czekamy az wyjdzie.

ty mi tu nie pyskuj żart zavetti nic nie mam przeciw jak nie ma być zamknięty to nie ;)

Opublikowano

tak wgl to nie jest nawet gameplay...;/ tylko kolejny trailer.. z którego za dużo się dowiedzieć nie można ;d

ehh.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...