Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Chodzi Ci o to czy wszystkie kary odkrywa czy po prostu sam wybiera?Jest bot do pościgów z policją i tam właśnie sam Ci po pościgu wybiera karty,i zaczyna kolejny pościg - i tak w kółko.

2.Klan możesz stworzyć w każdej chwili,choćby na MPC.Tworzysz temat i piszesz w nim co i jak.Chyba że ma być oficjalny to wtedy piszesz do supporu NFS W.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

1.Chodzi Ci o to czy wszystkie kary odkrywa czy po prostu sam wybiera?Jest bot do pościgów z policją i tam właśnie sam Ci po pościgu wybiera karty,i zaczyna kolejny pościg - i tak w kółko.

2.Klan możesz stworzyć w każdej chwili,choćby na MPC.Tworzysz temat i piszesz w nim co i jak.Chyba że ma być oficjalny to wtedy piszesz do supporu NFS W.

No ja mam bot do wyscigow policyjnych tylko ze on tylko wybiera go z mapy, wyscig rozpoczyna sie i gdy ma odebrac karte nagrody musze to robic recznie. Moze ktos mi podac link do tematu?

Opublikowano

Musisz mieć Pursuit Loader i BOT,żeby Ci działało.

Tu masz linki do BOT'a i Pursuit hack:

To jest ukryta treść, proszę

Robisz tak jak tam jest napisane i powinno działać.

Musisz rozdzielczość ustawić na 800x600 i ustawić żeby gra była w oknie.Jeżeli masz słaby komp to wyłącz jeszcze synchronizacje pionową.Aha,jak masz Win7/Viste to odpal jako administrator.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano (edytowane)

Musisz mieć Pursuit Loader i BOT,żeby Ci działało.

Tu masz linki do BOT'a i Pursuit hack:

Robisz tak jak tam jest napisane i powinno działać.

Musisz rozdzielczość ustawić na 800x600 i ustawić żeby gra była w oknie.Jeżeli masz słaby komp to wyłącz jeszcze synchronizacje pionową.Aha,jak masz Win7/Viste to odpal jako administrator.

Ja to wszystko mam. W tym zbocie jakies trojany... bo patrz mam wszystko z tematy pursuit loader - cheat engine. pursuita... Wszystko ladnie pieknie tylko ten bot nie czyta KART NAGRODY.

@EDIT Pomylilem tematy. Nie ma trojanów zwracam honor. Plusik dla ciebie.

Edytowane przez salama
Opublikowano

Zajrzyj do forum o AutoIT ;] Może ktoś Ci zrobi, żeby klikał co jakiś czas w miejsce karty ;P (Jeżeli to nie AutoIT klika to przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale o ile dobrze pamiętam to w nim się pisze takie boty do wciskania :P). A co do tych trojanów to mogą być nie groźne, mi kiedyś ESET też wykrywał, to wyłączałem i nic się nie działo, na virustotal chyba tylko 2 programy wtedy wykryło trojana, tak że tam wyślij na skan;P

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

Opublikowano

Zajrzyj do forum o AutoIT ;] Może ktoś Ci zrobi, żeby klikał co jakiś czas w miejsce karty ;P (Jeżeli to nie AutoIT klika to przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale o ile dobrze pamiętam to w nim się pisze takie boty do wciskania :P). A co do tych trojanów to mogą być nie groźne, mi kiedyś ESET też wykrywał, to wyłączałem i nic się nie działo, na virustotal chyba tylko 2 programy wtedy wykryło trojana, tak że tam wyślij na skan;P

Już mam wszystko działa. Rafix jeszcze przed twoim postem mi dzialalo. Lae za chęci + ;p.