Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra od nowa.

JokeB4ku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Chce zacząć grać od nowa czyli od 0 xDe Grać będe na Syriuszu s.25 :) Królestwo jeszcze nie wiem jakie! xDe Moje pytanie brzmi:

1. Kim zacząć grać by postać nie znudziła się, nie była monotonna, dobrze zarabiała.

2. Jakim Buildem lecieć?

3. Jak z Skilami lecieć ?

4. Gra ktos może na syriuszu s.25 z was? Jak tak to pisać level, królestwo i gg/skype.

banerzh.jpg

Grafika wykonana w 100% prze zemnie!

:)

Pomogłem? Wejdź

www.pajacyk.pl

Uważasz że Ci pomogłem to daj + 5*

Jeżeli Potrafisz uszanować moją pracę nie dawaj minusów bez powod

Legenda
Opublikowano

1. Sura WP

2.

a. 2Int

b. 1PŻ

3.Ostrze->Zbroja->Smoczy Wir->Uderzenie Palcem lub strach jak wolisz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

PLusik dla ciebie czekam na inne odpowiedzi!

banerzh.jpg

Grafika wykonana w 100% prze zemnie!

:)

Pomogłem? Wejdź

www.pajacyk.pl

Uważasz że Ci pomogłem to daj + 5*

Jeżeli Potrafisz uszanować moją pracę nie dawaj minusów bez powod

Opublikowano

1. Woj

2. Body 1 pż, 2sił

3. aura > (i tu zależy bo można zrobić berka albo wir ja osobiście robie wir xD) berek > wir > szarża ?? > 3-stronne

Woj się nigdy nie znudzi :D

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

1. Sura WP

2:

2 Int

1 PZ

3. jak do expa to : Miecz , Ochronka , Wira , Palec, Strach , Rozpro

PvP : Miiecz Ochrona Palec Wir Rozpro Strach

4. Ja gram syriuszu 31 lvl dagger ( ciezko sie zarabia )

zbyt duża sygna

Opublikowano

1. Sura WP

2. 2Int 1PŻ

3.Ostrze-Zbroja-Smoczy Wir-Uderzenie Palcem - strach

Odradzam gre wojem bo jest nudny drogi i najslapszy do pvp

860331433165800174608.png

Opublikowano

1.Sura BM:)

2.2 int,1 pż

3.Duszek,ochronka,mroczny kamień,ogniste uderzenie

Fajny build do pvp i expa:)

Sam na nim jechałem,do tego fms+9 um 18% i w pvp 0 przegranych.Na 40 lvlu kładłem 55+.

Z eq +7/89 na luzie sobie poexpisz;p

Opublikowano

Nie wiecie czasem... Same WP :D Śmiech na sali... A

Jak umiesz grać to graj kimkolwiek a i tak osiągniesz dużo, jeszcze z pół roku temu to nikt WP nie grał... Głupia i zbugowana postać, w pvp nawet na wysokim lvl każdy Cię położy, od woja mentala, do szamana smoka

Metina ubijesz szybciej mentalem z bronią dwuręczną niż WP z jednoręczną ;)

Opublikowano

Nie wiecie czasem... Same WP :D Śmiech na sali... A

Jak umiesz grać to graj kimkolwiek a i tak osiągniesz dużo, jeszcze z pół roku temu to nikt WP nie grał... Głupia i zbugowana postać, w pvp nawet na wysokim lvl każdy Cię położy, od woja mentala, do szamana smoka

Metina ubijesz szybciej mentalem z bronią dwuręczną niż WP z jednoręczną ;)

I tu sie mylisz surek 75 z dobrym trutym ok 30 sr i ostrzem na g+ bij duzo więcej od woja mentala. Sprawdzalem obecnie mam sure wp 76 i woja 75 mentalem z magnetem +9 kd +4 bilem ok.300 mniej niz surą z trutym sr 31 kd +4. Odradzam wp, kamole na mapkach dropią słabo bardziej las sie oplaca juz,pvp porazka chyba ze bon eq ewentulanie naprawdr build pod pvp ostrze-palec-wir-rozp-strach expić nie wesolo ale jak kazdy sie dziwi w pvp bo sura wp go polozyla, mental lepszy w pvp ale slabszy od bodego.Każdy wybiera to co chce, dagger jest najlepszy tylko metki dlugo bije i szybko nim nie zarobisz.

Najlepiej prowadzic 2 postacie 1 pod pvp 2 do expa/zarobku. Dagger/Bm i Sura wp najlepsze wyjście.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I tu sie mylisz surek 75 z dobrym trutym ok 30 sr i ostrzem na g+ bij duzo więcej od woja mentala. Sprawdzalem obecnie mam sure wp 76 i woja 75 mentalem z magnetem +9 kd +4 bilem ok.300 mniej niz surą z trutym sr 31 kd +4. Odradzam wp, kamole na mapkach dropią słabo bardziej las sie oplaca juz,pvp porazka chyba ze bon eq ewentulanie naprawdr build pod pvp ostrze-palec-wir-rozp-strach expić nie wesolo ale jak kazdy sie dziwi w pvp bo sura wp go polozyla, mental lepszy w pvp ale slabszy od bodego.Każdy wybiera to co chce, dagger jest najlepszy tylko metki dlugo bije i szybko nim nie zarobisz.

Najlepiej prowadzic 2 postacie 1 pod pvp 2 do expa/zarobku. Dagger/Bm i Sura wp najlepsze wyjście.

BRONIĄ DWURĘCZNĄ!!! Trzeba było wziąć miecz żalu ze średnimi 30% i kd +4 i takim samym + jak ten trutek i ciekawy jestem wyniku ;)

A tak... dagger jest bardzo fajną postacią do pvp, do expa raczej średni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...