Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

c-craft[50slot][Dedyk][RP][24/7][NO-PREMIUM][1.7.3][NO-WL]

daviddv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

onlinen.png

• Serdecznie zapraszamy na serwer CargoCraft, aby zagrać na naszym serwerze nie musisz posiadać oryginalnej wersji gry, i nie musisz zapisywać się na WL.
    Ilość slotów jest równa 50, ale jeżeli będzie potrzeba zostanie ona zwiększona, ponieważ dysponujemy serwerem dedykowanym.
    Działki na naszym serwerze są o wymiarach 25x25, pierwsza działka jest darmowa, a kolejne kosztują 100.000.000zl. Serwer jest czynny 24/7. Na naszym serwerze znajduje się masa różnych ciekawostek. Na /spawn - są tablice informacyjne, na których można dowiedzieć się, o aktualnej administracji, komendach, ciekawostkach.

informacjec.png

• Serwer: Dedykowany
    Adres IP: cargocraft.bij.pl

Aktualny skład administracji:

[HeadAdmin] Davidson
    [Admin] DomiXoN55

screenyh.png

20110723124044.th.png
20110723124039.th.png
20110723124010.th.png
20110723124034.th.png
20110723123947.th.png
20110723123934.th.png
20110723123927.th.png

Opublikowano

off?

Nijimidasu kondaku no monshō.

Fusonnaru kyōki no utsuwa! Wakiagari hiteishi! Shibire matataki!

Nemuri wo samatageru! Hakōsuru tetsu no ōjō!

Taezu jikaisuru doro no ningyō! Ketsugōseyo!Hanpatsuseyo!

Chi ni michi onore no muryoku wo shire!

Opublikowano

to tak wizualnie spawn i miasto dość kiepskie głupią rzeczą są też darmowe itemy z diamętów ... w sumie grałem tam 10 sekund i odechciało mi sie ale wszedł admin i z nim rozmawiałem przez co siedziałem na serwerze jeszcze jakiś czas ogólnie mi serwer nie bardzo się podoba polecam go tym którzy nie lubią robić na siebie :P kopać też nie ma po co bo skoro mamy darmowe narzędzia cały czas to po co sie wysilać i schodzić gdzieś pod ziemie :P

Opublikowano

no Te Diamenty na początek to głupia żecz

A najgorzej to jest z moderatorem kukunamuniu który nie potrafi dać cuba ..

Oby tak dalej ;*

44088190874225011261.jpg

Minecraft

Metin 2

Team fortess 2

Battlefield Play 4 Free

Opublikowano

kukunamunium jest moderatorem nie adminem jak napisał dizelPL moda raczje nie bedzie mieć

wchodzcie na serwer idzcie do kopalni pograjcie chwile nazbierajcie sobie surowców a potem jak przyjdzie admin to dostaniecie swoją działkę

Opublikowano

hahaahhahah up kurde to ty czekales moze z pol godziny jak nie wiecej gralem 2 min moze i parze ale lagi kliknelem tam zeby dostac kilof albo cos to mi nawt nie wylatywalo i mapa ciagle sie wcdzytywala bo u mnie takie lagi ze chocho

Opublikowano

ja na serwie grałem jakieś 14 s Jako Majestro . odrazu wyszłem ... przyciski na przedmioty nie działały .. itp serwer beznadzieja

280qird.jpg

Pomogłęm ? Zbieram -

Opublikowano
ja na serwie grałem jakieś 14 s Jako Majestro . odrazu wyszłem ... przyciski na przedmioty nie działały .. itp serwer beznadzieja

. odrazu wyszłem ...

wyszedłem

przyciski na przedmioty nie działały

działają

itp serwer beznadzieja

a może bardziej szczegółowo?

Ogólnie to gracz, wszedł na serwer, był 5 sekund i wyszedł, po czym kpi pisać takie bzdury.

Opublikowano

Tak , A ty . musiałeś edukować wiadomość .. bo na początku raczej też napisałeś bzdury

280qird.jpg

Pomogłęm ? Zbieram -

Opublikowano

Zmieniam zdanie server to lipa Lagi jak szok nie da się grac wogule gdy stawiam np 1 klocka on znika i mi nie oddaje do inventory tylko znika i tyle nie polecam !!

Opublikowano

Polecam server. Ponieważ:

-Są mili admini zwłaszcza Head Admin.

-Jest wiele miejsc w których można dostać działkę.

-Admin nikogo nie olewa.

-Admini pomagają nowym graczom.

Serdecznie zapraszam na server.

Stasio'ek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...