Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wzór na reklame serwera - Po co?!

Rezer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mój kolega założył serwer minecraft. Ja przygotowałem reklamę graficzną. Proszę mi uwierzyć że pracowałem nad nią ponad półtorej godziny z powodów problemów technicznych. Czasem resetował mi się komputer, i prace szlak trafił. I tak cały czas... W końcu zrobiłem, dokończyłem i mu wysyłam. Ten wstawia i oto niespodzianka! Jest wzór na reklamę serwera! Ha-prawie spadłem z krzesła. Wzór na reklamę? Po co?! Każdy serwer powinien sam się zaprezentować we własny sposób. Dlaczego? Wszystkie reklamy są praktycznie przez to takie same, gracz szukający serwera ma problem ze znalezieniem właściwego. Jeżeli chodzi wam o to, że jakiś serwer nie zamieścił istotnej informacji, to już chyba ich problem prawda? Tracą graczy. Okej, jak chcecie wzór to niech już sobie będzie, ale edytujcie go. Zamieście w nim informacje jakie mają się znaleźć tzn IP, ilość slotów, typ czy coś takiego.

Pierwszy raz widzę wzór na reklamę serwera - dla mnie to jest chore. Wzór na reklamę, boże...

Naprawdę, proszę o natychmiastową zmianę tego wzoru.

Pozdrawiam,

Rezer.

ggge.png

Opublikowano

Gdy nie chcesz użyć naszego wzoru to możesz użyć swojego to nie jest obowiązkowe.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...