Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ja wiem czy nerf, przydatniejszy passyw, więcej early DMG mi się podoba

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

czy ja wiem czy nerf, przydatniejszy passyw, więcej early DMG mi się podoba

Early kosztem late?

Lol?

W late kayle robi zbyt dużo ,w early i tak daje rade.

To jest Nerf ,jej pasyw jest teraz bardziej przydatniejszy niż te dodatkowe dmg -.-'.

Po co ci dodatkowe np. 30 dmg ,jak możesz zyskać z pasywa 60 ap na start?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano (edytowane)

Hmm zbyt dużo nie zmienili. powini dać pasywny bonus do attack speed i zmienić to ulti, Totalnie nieprzydatne... Można by tam dać np. że rzuca boską klątwe na wroga, i przez 2/2.5/3 sekundy nie może jej atakować, a ona ma zwiększony na nim dmg o 20/30/40% (Zbyt OP ?) Ewentualnie dać jakiś bonus tam do attack speedu, bo teraz kayle to dobra jest dopiero po nashor+rageblade+hextech

No i jak robią z niej AD carry, to powinni dać przelicznik z AD na 1 spellu. No i usunąć ten heal (już pisałem ATTACK SPEEED)

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Opublikowano

Hmm zbyt dużo nie zmienili. powini dać pasywny bonus do attack speed i zmienić to ulti, Totalnie nieprzydatne... Można by tam dać np. że rzuca boską klątwe na wroga, i przez 2/2.5/3 sekundy nie może jej atakować, a ona ma zwiększony na nim dmg o 20/30/40% (Zbyt OP ?) Ewentualnie dać jakiś bonus tam do attack speedu, bo teraz kayle to dobra jest dopiero po nashor+rageblade+hextech

No i jak robią z niej AD carry, to powinni dać przelicznik z AD na 1 spellu. No i usunąć ten heal (już pisałem ATTACK SPEEED)

Za dużo nie zmienili?

Wykurwienie pasywa który jej pozwalał kosić w mid/late game to nic?

To jest cios w serce dla kayle.

I ulti kayle nie przydatne? - Wyjdź.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano (edytowane)

Szczerze ? Co ci da 3 sekundy immortala ? Ani tym kogoś uratować, ani nie pomocne w samej walce. To już nie support...

A ten pasyw nie był jakiś zaje***.

Edytowane przez michiix

DAJ

delete.png

Opublikowano

Szczerze ? Co ci da 3 sekundy immortala ? Ani tym kogoś uratować, ani nie pomocne w samej walce. To już nie support...

Widać robisz kayle pod full ad ,a nie ap/as.

Jej ulti jest zajebiste ,i nie raz uratuje dupe ,no chyba że gdy dosatniesz ulit na~10% hp dalej napierdalasz ,to powodzenia.

wyjdź i naucz się grać

Opublikowano

Matka wie, że nie umiesz grać??

A użyj mózgu i pomyśl biegnie sobie sfeedowana ashe z 300 hp a tu nagle karthus ult/brand ult/trist ult/Jezus ult/Hugo wie co jeszcze - no to poleci gold dla enemy - kayle ult - omfg żyje.

Albo wrogowie gonią jakiegoś debila i jak to często bywa gonią go olewając wszystko ty ult i wybijacie ich.Albo same dajvy - masz low hp enemy tez - ult na siebie zabijasz, uciekasz.

Ten ult ma milion zastosowań, tylko nie zatrzymuje cc i to jest jego słabość.

A kayle i tak była ok w early jak masz dobre runy +2,3 doransy

Opublikowano

Heala niech zostawią, a zamiast boosta pod Movement Speeda dadzą Attack speeda. Ulti nie przydatne? jak masz tf puszczasz na AD Carry i mu choja zrobią. Przydałby się remake E, żeby działało pasywnie jak trutka teemo i stackowało np. 8 razy dając dodatkowy attack speed

11.jpg