Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie na east

Shaigan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc gram na EU east i tak się zastanawiam czy tylko tu są tacy idioci? Chodzi o to że zanim zdążysz cokolwiek zrobic team daje lock in i tym sposobem dzisiaj miałem team o takim składzie: Janna Soraka Sona Nidalee i Master Yi. Od początku wiedziałem że przegramy bo z 3 supportami nie jest możliwe wygrac. W tym teamie ja bylem nidalee. Załadowało mi sie wszystko zaczynam wybierac postac. nagle patrze na lewo wszyscy dali lock-in żeby inni nie zajęli im postaci i nie pomyśleli ze 3 supporty to zły pomysł(a to idioci -.-). I teraz pytanie czy wy też tak macie? Zawsze wam trafia się team przez który przegrywacie? (jeśli nie ma znajomych online) Mnie już zaczyna to irytowac :/ Nie mówię że koniecznie 3 supporty, ale chodzi o to że team za szybko daje lock-in i nie pomyśli nad tym jaki squad wybrac. Dlatego własnie nie gram 1 postacią tak jak większośc osób. Właśnie przez to są takie sytuacje że każdy ma ulubioną postac którą TYLKO gra.

PS. mam 25 lvl

Opublikowano

nie przejmował bym się tak normalami i nie zawsze są tacy ludzi, wszystko zależy od szczęścia kogo nam przydzieli

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

A mnie wkurza za to coś innego:

Po cholerę grać 1 lvl'em, gdy nie zna się podstaw gdy ani innych szczegółów (postaci, buildu itp.) z innymi ludźmi?! Nie można sobie na początek potrenować z botami?

I tym sposobem dany 1 lvl kończy ze statami 0-15-0 wpadając ciągle na wrogie turrety...

Opublikowano

A mnie wkurza za to coś innego:

Po cholerę grać 1 lvl'em, gdy nie zna się podstaw gdy ani innych szczegółów (postaci, buildu itp.) z innymi ludźmi?! Nie można sobie na początek potrenować z botami?

I tym sposobem dany 1 lvl kończy ze statami 0-15-0 wpadając ciągle na wrogie turrety...

nie wiem czy slyszałeś ale istnieją początkujący gracze którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z lolem i uczą się grac. 1 lvle to nie są tylko postacie stworzone przez doświadczonych graczy którzy sobie nabijają ip boosty na swoje mainy itp.

Opublikowano

Nie bój się , na west jest identycznie . Pieprzone Niemcy mnie tak doprowadzają do szału ze szok. Zero pomocy , smieją sie z Cb itp. Zalosne takie cos 3 mecz i nooby.

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Takie rzeczy działy się i przed podziałem, chodź teraz dzieje się to chyba częściej. No cóż, ludzie wchodzą pick-lock i później płaczą że przegrywają bo nie ma tanka/junglera/supporta lub jest 4xad/ap w drużynie.

Opublikowano

w sumie sam testuje postaci na normalach bo od tego dla mnie są, tyle co ogarniam skille i build na poczekaniu

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Postaci testować nie muszę, bo każdą grałem przynajmniej 20 razy, ale większością po 100 (tak, mam ponad 1000 gier)

Hmm co by tu powiedzieć ? Aha, Piszesz że w teamie 3 supporty a ja naliczyłem sie 4... nidalee to też support, nie masz co się pluć na team, jak mimo 3 supportów i 1 AD, zamiast próbować picknąć tanka zeby to pociągnąć, czy coś to ty bierzesz 4 supporta.

BTW wygrałem raz normala janna+sona+karma+soraka+taric

taric - tank

janna (ja) AD carry DPS

soraka - jungler

karma - Ap carry

sona - AP support dmg + support healer/buffer z aurami

Fajnie się grało, jak się pewnie domyśliliście - Full Premade.

DAJ

delete.png

Opublikowano

jeżeli byś grał każdą postacią po 20 razy musiał byś mieć ponad 1500 gier więc nie wiem jak to liczysz

ale po części masz racje .. po co nidalee jak mógł brać tanka

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

@up Masz racje.

Postaci jest 84/5 ? policzmy 85...

każdą po 20 razy ? 20x85=1700. Są postacie którymi grałem więcej razy, a są takiektórymi grłem mniej. Gier mam 1300 przegranych...

Nie zmienia to faktu że grałem wszystkimi, i wiem że nidalee to support, i że na normalach można wygrać wszystko.

@edit, w sensie nie wszystkie gry, ale najbardziej nieprawdopodobne. Na przykład 5 x tank czy 5 razy support, ale trzeba budować buildy na AD carry/jungler/support/AP carry/tank Bez tego nie wygramy na ciut wyższym win ratio niż ujemne ;))

DAJ

delete.png

Opublikowano

Postaci testować nie muszę, bo każdą grałem przynajmniej 20 razy, ale większością po 100 (tak, mam ponad 1000 gier)

Hmm co by tu powiedzieć ? Aha, Piszesz że w teamie 3 supporty a ja naliczyłem sie 4... nidalee to też support, nie masz co się pluć na team, jak mimo 3 supportów i 1 AD, zamiast próbować picknąć tanka zeby to pociągnąć, czy coś to ty bierzesz 4 supporta.

BTW wygrałem raz normala janna+sona+karma+soraka+taric

taric - tank

janna (ja) AD carry DPS

soraka - jungler

karma - Ap carry

sona - AP support dmg + support healer/buffer z aurami

Fajnie się grało, jak się pewnie domyśliliście - Full Premade.

Kłamiesz.

Opublikowano

@up Masz racje.

Postaci jest 84/5 ? policzmy 85...

każdą po 20 razy ? 20x85=1700. Są postacie którymi grałem więcej razy, a są takiektórymi grłem mniej. Gier mam 1300 przegranych...

Nie zmienia to faktu że grałem wszystkimi, i wiem że nidalee to support, i że na normalach można wygrać wszystko.

@edit, w sensie nie wszystkie gry, ale najbardziej nieprawdopodobne. Na przykład 5 x tank czy 5 razy support, ale trzeba budować buildy na AD carry/jungler/support/AP carry/tank Bez tego nie wygramy na ciut wyższym win ratio niż ujemne ;))

Cool story bro.

Żeby odczuć jakąś poprawe na normalach to trzeba mieć z 2x więcej niż przegranych bo np na +50 to jungle vladem i soraką solo top się carruje.I tak serio jesteś pewne dobrym graczem, który mając 1300 gier wygrał raz gre na 5 supportów, tylko pochwal się ile zagrałeś ranków bo ja np. przy 500 winach normal (na 2 konta) i pewnie coś 200~ ranków wale w czoko takich normal game pro po 1000 tysięcy winów ;S

Co do gry na east czuć żałosnych graczy, oraz obniżenie kultury szczególnie przez polaczków, którzy po oddaniu fraga jada ci rodzine - najbardziej boli to, że jest ich z 1000000000 w tej grze i są bez mózgu i graja rankedy - i robiąrenka na tanka 1/15 engage 1v5 całą grę a potem trafiasz idiote w next meczu i przegrywa ci mecz 4v5 prawie -.- boli mnie dupa motzno ...

Opublikowano

no niestety, też zauważyłem jakby niższy poziom .. ostatnio miałem anivie divującą pod towera na 1 lvl i pierwszy tekst jaki poszedł do mate: "pl ? ru ?" szkoda mi za to, że kojarzą nas z flamerami, feederami itp.

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

no niestety, też zauważyłem jakby niższy poziom .. ostatnio miałem anivie divującą pod towera na 1 lvl i pierwszy tekst jaki poszedł do mate: "pl ? ru ?" szkoda mi za to, że kojarzą nas z flamerami, feederami itp.

No nie oszukujmy się polacy/ruscy po tej stronie są plagą tej gry jak francuzi na wescie i naprawdę trzeba być dzieckiem szczęścia, żeby trafić a dobrego

Opublikowano

Dzisiaj zauważyłem lock-pick na rankedach (low elo, nie elo hell). Jeszcze jakby to były jakieś sensowne picki, ale nie 4x ap, bez tanka, junglera czy supporta - bo ja chcę tym grać.

Opublikowano

emm ELO hell dzieki rosjanom. 4 ad i 1 ap? NO PROBLEM. z 1300 ELO do 810 w tydzien. ja dziekuje.... a po prostu kocham jak biora 4ad carry meele, i wez tu ich wytankuj....

ja i moje szczescie zawsze pickuje pierwszy :F

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Kupcie sobie Lee sina to wyjdziecie z hell elo miałem 830 teraz mam 1114. Oczywiście jeśli potraficie wycarrować grę bo jak nie potraficie to wasz problem.

Opublikowano

Tu i tu zawsze są i będą "nooby". Mnie też to nie raz denerwuje jak nabijam losy przez team. Ale przecież nie zawsze wtrafiasz na taki noob team. Więc graj jak najlepiej i się nie przejmuj innymi. Ważne żebyś tu dobrze grał.

Opublikowano

emm ELO hell dzieki rosjanom. 4 ad i 1 ap? NO PROBLEM. z 1300 ELO do 810 w tydzien. ja dziekuje.... a po prostu kocham jak biora 4ad carry meele, i wez tu ich wytankuj....

ja i moje szczescie zawsze pickuje pierwszy :F

Wybrali 4xad/ap carry? Co za problem wyjść z gry i nie tracić tych pkt. rankingowych. Na swój team można przeważnie jakoś wpłynąć (jeśli team rozumie po Angielsku). Poza tym spadek to też na pewno częściowo twoja wina, każdą grę nawet z najbardziej niedorozwiniętym teamem da się wygrać.

Opublikowano

Wybrali 4xad/ap carry? Co za problem wyjść z gry i nie tracić tych pkt. rankingowych. Na swój team można przeważnie jakoś wpłynąć (jeśli team rozumie po Angielsku). Poza tym spadek to też na pewno częściowo twoja wina, każdą grę nawet z najbardziej niedorozwiniętym teamem da się wygrać.

emm, z moim szczesciem to sobie moge bo moje teamy nie rozumieja po angielsku..., czekam na mozliwosc przejscia na west

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

no nie wiem, lepiej zagrać taką grę i stracić 13 elo niż wyjść przy champion select i stracić 20

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Na west myśle, że jest identycznie. Przed podziałem nieraz trzech niemców/hiszpanów napierdalało po swojemu. Ale ruski i polacy najbardziej mnie wkurwiaj, nie dość, że są idiotami do entej to jeszcze NIC po angielsku nie potrafią

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...