Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gracza do Wspólnej Gry

godomogo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam , Przejde od razu do tematu A więc Szukam Gracza ktory razem ze mna poswiecil by gre minecraftowi , gralem na multikach ale tamjest chaos, gralemna singlu surv.Ale Nudaaa ze szok , Dlatego szukam osoby ktora poswiecila by troche czasu na gre ze mna , Gra bedzie na moim servie , bez uzywanie wszelkich pomocnych programow , w gre wchodza tylko Tp ;] , Bedzie potrzebny PRogram hamachi zeby sie polaczyc. Najlepiej jakby gracz posiadal skype / ts3 . Osoba musi miec +15 lat najlepiej aby byla ogarnieta , niemiala piszczacego glosu ,i zajebiste pomysly ;] Nieukrywam ze planuje cos nagrac na yt ;] Tak Wiec Chcecie Zagrac Napiszcie na GG : 12248537 ( Zastanowie sie moze zagra wiecej niz 2 osoby Gra stanie sie ciekawsza i zabawniejsza ;p

bym zapomnial cos o mnie : Mam na imię Krystian , 16 lat , Interesuje sie Grami komputerowymi , jak i sportem ( Glownie MMA TRenuje od 3 lat ;] ) JEstem Barwnym czlowiekiem ;p ale i Konsekwentnym ;p

Pozdrawiam ;]

Edytowane przez godomogo

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...