Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunięcie działu FanART

Usunięcie FA  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za usuni?ciem FA?

• Tak
      1
    • Nie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Jak wiecie w dziale, którego dotyczy temat jest coraz więcej chaosu. Sypią się warny za flamewary, użytkownicy offtopują.. Kiedyś tego nie było.. Teraz w galeriach jest coś takiego:

Użytkownik x wstawił pracę. (Ta praca przykładowo nie należy do najlepszych)

Użytkownik y ocenia:

Brak wtopienia, nie ma światła głębi itd.

Ogólnie to praca Ci nie wyszła.

Użytkownik y pisze:

up co ty od niego chcesz przecież ta praca jest na prawdę fajna nic jej nie brakuje.

I np. użytkownik z to samo.

Podsumowując.. Pracę ocenił tylko jeden użytkownik, użytkownik x, reszta użytkowników oceniła jego ocenę. Pamiętam kiedyś tak nie było. Wszyscy oceniali pracę.

Całkiem niedawno to już wgl. była masakra 1,5 strony flamewaru i offtopu zamiast oceniania prac.

Oczywiście będzie szkoda tutków, galerii itp, ale w końcu to jest forum o grach i cheatach. Jak ktoś się che bawić w grafikę niech idzie na forum temu poświęcone.

Mam nadzieję, że administracja coś z tym zrobi.

Forza Milan ! <3

Opublikowano

@up

Nie stracial by. Dawniej istnial CA Private i po kasacji dzialu 200 postow nie stracilem..

Na nie, dac moda Wilczkowi, wraca thtsn z urlopu i niech robia ;)

Opublikowano

Swoje zdanie napisałem Ci na Gadu, lecz tutaj także to zrobię. Użytkownik powyżej, Maciek dobrze Ci napisał: nie chcesz? Nie zaglądaj- proste, czyż nie?

Jak widzisz, nie tylko "FanART'owicze" chcą, aby dział został... Dlaczego? Dlatego, że bez niego sygnatura w profilu byłaby czymś unikalnym, a tak: każdy ma swoją i jest dobrze.

Szkoda poradników? Mówisz tak jakbyś tylko Ty je wykonał... Jest tam włączona praca wszystkich, nie tylko Twoja, a więc każdy, który zamieścił poradnik w "Tutorial'ach" czułby się na swój sposób dotknięty, iż jego, czasami kilkugodzinna praca została skasowana.

Przemyśl to i powtórzę: Nie chcesz? Nie przeglądaj FA. Osobiście powiem Ci, że codziennie wysyłam z 30 raportów i to nie jest naprawdę dużo w porównaniu do działu np. "Metin2" .

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

@up

Nie mówię tego tak jakby chodziło tylko o moje. Przecież każdemu będzie szkoda swoich tutów. Tobie nie będzie szkoda gdyby przepadły?

Zresztą.. To i tak już raczej nie wypali, więc temat można zamknąć.

Forza Milan ! <3

Opublikowano

Witajcie drodzy na chwilę. Dzięki Red Wolfowi, który pokazał mi ten temat, wpadłem tutaj na chwilę aby się wypowiedzieć w tej sprawie.

Do rzeczy:

Wiesz.. pewnie z flamewarem miałeś na myśli moją galerię, prawda? Może jeszcze inne jakieś? Gdybyś oceniał tak jak podałeś to "przykładowo", nie byłoby tego flamewaru. Nie myśl, że każdy będzie słuchał/widział, hejtowania amatorów. Do tej "wymiany zdań".. dochodzą też obcy ludzie, którzy w ogóle nie oceniali prac, dlaczego? Tego dokładnie nie wiem, ale bez nich nie byłoby większych.. "afer" (jak to w statusie wcześniej określiłeś).

Często ludzie "oceniając", nie trzymają się dokładnie swojej oceny, a mianowicie.. nie mówią o sygnaturze, lecz o np. (jak to u mnie było) była gadka o postaci z sygnatury, "dlaczegoż to ona się sprzedała?".

A co kogo to obchodzi.. a jednak sami takie coś robicie a potem się dziwicie. Heh, w mojej galerii tekstowej, była "krytyka" mojej czcionki, jaką się posługuję na forum.., ile to ja mogę puszczać emotikonów.. a co to kurwa jacyś jesteście władze, aby oceniać też poza galerią. Tyle ode mnie na ten temat

Pozdr. dla Red Wolfa.

Do zobaczenia kiedyś.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

@up

Tobie nie będzie szkoda gdyby przepadły?

Nie, ponieważ swój mózg mam i wszystkie pliki, grafiki oraz tekst wraz z bbcode z każdego, mojego poradnika mam zapisany. Nigdy nie robię niczego na szybko, aby dostawać plusy itd.

Masz racje, nie wypali, bo... To nie ma najmniejszego sensu. Założę się, że duds broniłaby działu cała sobą ;).

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Witajcie drodzy na chwilę. Dzięki Red Wolfowi, który pokazał mi ten temat, wpadłem tutaj na chwilę aby się wypowiedzieć w tej sprawie.

Do rzeczy:

Wiesz.. pewnie z flamewarem miałeś na myśli moją galerię, prawda? Może jeszcze inne jakieś? Gdybyś oceniał tak jak podałeś to "przykładowo", nie byłoby tego flamewaru. Nie myśl, że każdy będzie słuchał/widział, hejtowania amatorów. Do tej "wymiany zdań".. dochodzą też obcy ludzie, którzy w ogóle nie oceniali prac, dlaczego? Tego dokładnie nie wiem, ale bez nich nie byłoby większych.. "afer" (jak to w statusie wcześniej określiłeś).

Często ludzie "oceniając", nie trzymają się dokładnie swojej oceny, a mianowicie.. nie mówią o sygnaturze, lecz o np. (jak to u mnie było) była gadka o postaci z sygnatury, "dlaczegoż to ona się sprzedała?".

A co kogo to obchodzi.. a jednak sami takie coś robicie a potem się dziwicie. Heh, w mojej galerii tekstowej, była "krytyka" mojej czcionki, jaką się posługuję na forum.., ile to ja mogę puszczać emotikonów.. a co to kurwa jacyś jesteście władze, aby oceniać też poza galerią. Tyle ode mnie na ten temat

Pozdr. dla Red Wolfa.

Do zobaczenia kiedyś.

Tak, tak.. Twoją. Jeszcze w żadnej nie widziałem tyle spamu ;p Czyli ten cały flamewar wyszedł spod mojej ręki, tak? Przecież ja w nim w ogóle nie uczestniczyłem. Ostatni post w Twojej galerii napisałem 1-2 tygodnie temu, jeszcze za to mnie każdy zjechał i to mnie właśnie wkurwia.. Macie rację.. Nie będę wchodził do FA, wypierdalam na forum graficzne.. Być może jeszcze kiedyś wrócę.. Znaczy na forum będę, ale nie zamierzam póki co wypowiadać się w FA.

Nara FanART'owicze. Proszę o zamknięcie tematu.

Forza Milan ! <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...