Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W poszukiwaniu Hobby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka może wam się uda się znaleźć jakieś hobby.Najbardziej lubię informatykę,komputery,programy,fora, i inne rzeczy związane z komputerami.A poza komputerami to muzyka

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Opublikowano

Troche trudno będzie wybrać dla Ciebie Hobby , gdyż ogólnie komputery itp. to mało konstruktywne zajęcia.

Możesz ...

1. Nauczyć się programowania w jakimś języku , założyć forum o czym tylko zechcesz.

2. Nauczyć sie obsługiwać programy graficzne i robić w nich odlotowe mega super grafiki , a później wykonywać zlecenia ( za kase! )

to moje propozycje xD

63989389769756300986.png

Opublikowano

Forum odpada bo za dużo roboty przy pracy nad takim forum, a i tak mamy to forum na którym nieźle się bawię:]

A to 2 szczególnie mnie zainteresowało i dlatego dostaniesz plusika.A tak jeszcze jedno pytanie podasz jakiś program do robienia coś w stylu gimp.

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Opublikowano

Taa od razu Photoshop CS3 i zachęcanie do piractwa :/ . Sam pewnie nie posiadasz legalnego PS CS3.

@ TOPIC

Czemu nie GIMP ? Możesz się pobawić Blenderem , Paint.NET

Pisanie cheatów odpuść sobie to strata czasu.

Spróbuj przygody z Linuksem ;> skoro tak lubisz informatykę. Mówię tu o zaawansowanej administracji Linuksami ^^. Fajna sprawa. To może ci się w przyszłości przydać.

Linuksa nie musisz instalować obok Windowsa. Wystarczy wgrać na Virtualboxie czy VMware Player :).

jqeuR.png