Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Ostatnio stworzyłem nowy świat,znalazłem górę bogatą w minerały i na samym szczycie góry zacząłem budowac sobie dom.I pech chciał że ja debil spadłem i się zabiłem :D (to jest sztuka) i nie chciałbym tracic cąłego eq.miałem już tam złoto i mnóstwo innych rzeczy i nie chce tego stracic.Moge jakoś te rzeczy odzyskac?

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Arcymistrz
Opublikowano

No właśnie to co może zroić to tylko iść tam gdzie się zabiłeś ale znając życie

1.Nie znasz kordów gdzie masz dom

2.Eq już wyparowało

Opublikowano

czyli zupełnie się nie da nic zrobic?

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Arcymistrz
Opublikowano

Już teraz ni chyba że masz kopię zapasową ale wtedy nie będziesz miał tego od kiedy opia została zrobiona

sory za ort klawiatura ;/

Opublikowano

niestety musisz zbierać od nowa. Jeśli chcesz schakować tą grę pobierz program invedit albo toomanyitems. Będziesz mógł odzyskać swoje itemy paroma kliknięciami, jednak zepsuje to zabawę i napewno nie skończyć tylko na oddaniu swojego eq. ;]

Opublikowano

ok,no trudno zacznę zbierac do nowa... :P ale mam jeszcze jedno pytanie:jak zrobic tą kopię/save żeby wszystko działo ok? po prostu zapisac i skopiowac folder ze światem?

afr.png

Opublikowano

ok dziękuje za pomoc,daje plusy,do zamknięcia. ;)

afr.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...