Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Szybki, efektywny i PRZYJEMNY exp daggerem

Dermen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

expi na poli sie miodzio lecz teraz marmury sa drogie u mnie na serwie 150kk a jak ktos gra na monku to nie ma o czym gadac musza byc tenie marmury aby to sie spr

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

expienie na 33 levelu na poli jest bez sensu lepiej expić w v1 bo tam więcej expa za 2/3 grupki pójdzie niż tam w v2 i skoda kasy na marmurki

Obecny brak sygny :(

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam 600kk i ninje archer 65lvl. Co najlepiej zrobić, bo chcę ninję dagger ;D

Ninja archer znajduje się na Gromo. Lepiej zacząć od początku na Syriuszu czy pozostać na Gromo, lub jeszcze jedna opcja na Monku, mam 25kk + buffa 42, woja mentala 38. Co poradzisz?

Opublikowano

25kk to nieduzo.

Jakie masz skille na archerze?

Jakie masz eq na archerze?

polecalbym zostac na Gromo i zostawic archera.

Potrzebuje wiecej szczegolow zeby Ci pomoc

Opublikowano

Ja na Twierdzy swoim daggerkiem wbijałem od 30 do 37lvla w v2 szpony bez problemu - na poli. Polecam ten sposób, sprawdzi się.;d

chuj.

Opublikowano

Bardzo fajny poradniczek, ile około powinien mieć nasz dagger defka przy tym 14k hp.?

70947132.jpg

"Słowa takie jak uczciwość, honor i braterstwo nie są dla mnie tylko pustym frazesem wyrytym na ostrzu mego miecza"

"Pamiętaj, żeby nigdy nie przestawiać myśleć.!"

"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać"

Copyright by Gerdinus

Opublikowano

jezeli interesuje Cie exp z buta, postaraj sie o okolo 420 deffa, lajtowo powinno sie z takim deffem expic do 61. Pozniej rob tarcze na 61 +8 / +9 i zbrojke na 61 +8 / +9. Do powazniejszego expa przyda sie helm na 60lvl +7 - +9. Z buffkiem powinienes smigac bez wiekszych problemow.

Jesli chodzi o exp na poli - deff nie ma znaczenia. Po zamianie w marmur mamy okolo 60 deffa (automatycznie, niezaleznie od ilosci deffa bez marmuru), wiec to i tak nie robi roznicy. Zbroja i tarcza pod exp na poli powinne byc na jak najnizszy lvl zeby zabierac jak najmniej speeda.

Opublikowano

mozna by bodym tak expic na poli?

knysio chce powiedziedziec ze mam 35 lvl i czy z odpowiednikami eq tego co tu tylko dla woja da rade expic?

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

@Sh0ck

wiadomo - to zalezy kto ile czasu poswieca na gre, ile sie wyda na IS, zalezy to tez od szczescia i ambicji.

Ja ostatnio na S14 gralem od nowa i umeczylem ten 44 w dwa dni.

Nie lubie zalegac ze skillami i eq wiec poki co nie expie

@aness

no jasne - body na poli jest czesto nawet lepszy niz ninja. Oczywiscie bedzie to bardziej kosztowne, bo ribek +9 z sr 30+ i kd do expa nie bedzie tani, ale dmg powinne byc podobne.

W dodatku masz do tego aure na pierwsza minute / dwie expa i przewage w expieniu buffa (woj jest lepszy w expie bez poli).

Jednak bodym polecam zrobic eq i isc do v2 bez poli, ale z bojem / militkiem pod sciana i z buffem. Bedzie szybciej.

Opublikowano

No pięknie opisany poradnik .

Dziś zaczynam od zera postaram się wytrwać do końca zobaczymy czy się sposób sprawdzi ; ).

Pozdro Shuck

sygnatura_rshwqqs.jpg

Sygna by Shuck

Opublikowano

hmm...tut zajebisty zastosuje się do niego na PL'u bo mam chęć zagrać , ale mam pytanko: na jakim serwerze najlepiej zagrać? według cen?

Pozdrawiam

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Bardzo przydatny temat, z tego co widze bardzo się starasz, estetyka ok, przekaz ok, zostawiam Lika.

Napewno się przyda, miałem zacząć grać daggerem właśnie.

beznazwy3mg.png
Opublikowano

@UP

daj cytat, zawierajacy moj blad ortograficzny.

Miejsce gdzie jest nieestetyczny.

No ale dzieki za uwage, tylko daj cytat to porawie.

I obejrzyj inne moje tematy, zanim ocenisz mnie po 1 widzianym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...