Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Chciałbym aby ktoś mi pomógł w przeniesieniu tego skrypta pod cs 1.6. Działa on na source (wciska się f1 i trzyma się spacje i good) ale pod 1.6 niestety jak się wciśnie f1 a później spację to postać skacze ciągle a gracz "traci" klawiaturę (działa tylko escape a grę trzeba wyłączać poprzez ctrl+alt+delete)

Chciałbym aby ktoś mi pomógł. Poniżej umieszczam treść skryptu (był on ściągany z gamebanana z działu counter strike source)

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez rolnik591
76561198020190796.png
Opublikowano

Chcialbym najbardziej zeby wyszedl jeden normalny skrypt pod steama na robienie bh kiedy trzyma sie spacje. Jezeli da sie wyedytowac ten skrypt z gory pod 1.6 ze nie bedzie sie zacinal to moze byc.

76561198020190796.png
Opublikowano

Na steamie jak odpali sie new game sprawdzalem i niestety cala konsola tylko mi sie wypchała tym:

To jest ukryta treść, proszę

ech... widziałem to na innej stronie ale właśnie coś mi w tym skrypcie nie pasowało...

Czyli kwestia skryptu autobh na steamie jest nierozwiązana :/

76561198020190796.png
Opublikowano

No własnie spróbuj sam bind, ale myślę, że na steam chyba nie działa. Nie mam jak sam sprawdzić bo aktualnie nie mam na komputerze Counter-a.