Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

FlashWarriors 0.9v

Cześć witajcie, dzisiaj chciałbym udostępnić wam silnik gry FlashWarriors, jest ona wzorowana na SFGame, i tak dalej.

Jest to pierwsza i ostatnia wersja jaka znajdzie się na MPCForum bezpłatnie, ponieważ szykujemy się do aktualizacji 1.0 która wprowadzi wiele zmian.

Download link :

To jest ukryta treść, proszę

Skan :

To jest ukryta treść, proszę

Zabraniam zmiany autora, lub ukrywania autora w stopce stylu.

Edytowane przez Jongju22 - Admi

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano (edytowane)

Pobrałem... NOD nic nie wykrył. Zaraz zainstaluje na locala i dam edita czy działa...

/edit

Silnik gry z 2 zeta z małą edycją... -,-'

Nic ciekawego...

3/10

Edytowane przez krycha1996

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano (edytowane)

Chwilowo usunąłem ponieważ popełniłem mały błąd.

To tak, silnik był wykonany z poradnika na GryViaWWW, i tak w ogóle, ma on wiele zmian, nie liczę na dobre oceny - i nie chcę ich, ponieważ wypuściłem to tylko dla tych którzy szukają podobnego silnika.

Wersja 1.0 nie będzie już na MPCForum, a będzie bardziej rozbudowana.

Edytowane przez Jongju22 - Admi

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

• 4 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Niestety nie posiadam już owej "gry", temat do kosza.

• Dodaj nową pozycję...