Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór sprzętu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Z tego powodu, że sam nie mogę znalezć czegoś interesującego proszę o pomoc was. Potrzebuje laptopa do gier, nie chodzi o jakieś gry z tych nowości. Po prostu Metin2, Warrock i tym podobne. Mam do wydania do 1500zł. Tak, cena mała, lecz ostatnio kumpel kupił dość dobrego laptopa do gier za bardzo niską cenę.

Dzięki za wszelkie odpowiedzi ; >.

Opublikowano

KOMPUTER a LAPTOP to zupełnie dwa inne światy i możliwości obliczeniowe.

Także się nie dziw, że komputer taki niezły. Laptop nie będzie miał takich samych parametrów jak komputer w jego cenie.

PS: nie napisałeś czy ma mieć już wgrany oryginalny system windows czy może ma być bez systemu ?

jqeuR.png

Opublikowano

Najlepiej udaj się do najbliższego sklepu , nie zamawiaj na allegro ;)

Ale uważaj bo w sklepie będą Ci chcieli jakieś tandetne gówno

Z tego co wiem za taką cene możesz kupić komputer do gier ostatnio nawet widziałem za 1400 bardzo dobry

Opublikowano

Nie napisałeś czy ma mieć już wgrany oryginalny system windows czy może ma być bez systemu ?

Jaka matryca 15.6 czy 17 ?

Ile pamięci RAM ?

Możesz sobie wybrać jakiś laptop z tej listy. Ustawiłem filtry do 1500zł , 4gb RAM i bez systemu (taniej o kilka stówek).

To jest ukryta treść, proszę

Porządne lapki z tej listy to MSI i ASUS. Dell i Toshiba posiadają mizerne INTELE :/

jqeuR.png

Opublikowano

Wgrany system. Najlepiej aby to był Windows, ale to praktycznie bez różnicy. Z pamięcią myślałem, 3072MB DDR3, tak aby była dobra do gry. 15.6 matryca.

Zastanawiałem się nad tymi, co o tym sądzicie?

Opublikowano

No to teraz daje 3 modele z wgranym Windows 7 HP PL

MSI CX623-221PL

ASUS X52JE-EX071V

Acer Aspire 5741zG-P603G32Mnck

@ UP

Co do tej oferty to radze ci zobaczyc ile negatywow ma sklep i ZA CO JE OTRZYMUJE.

Dam ci radę . Zawsze sprawdzaj komentarze . Jeśli są negatywne to zobacz czy to są od konkurencji tzw. odwetowe czy to są realne komentarze z opisem działań i zachowania sklepu względem klientów :). Jak widzę to negatywy opisują negatywne praktyki tego sklepu ;).

ODRADZAM ROBIENIA TAM ZAKUPÓW.

jqeuR.png

Opublikowano

Tak, negatywy widziałem. Rozmawiałem także z tym panem na komunikatorze, i tłumaczył się tam jakoś. Lecz, ten laptop bardzo mi przypada, tania cena, zachęca, lecz sam człowiek nie za bardzo zaufany. Z tych twoich trzech ofert, która według Ciebie będzie najlepsza?

Opublikowano

Oglądałem tą ofertę, którą podałeś i ADOBE ELEMENTS 8 za free ? To już mi podpadło .. oglądałem na porównywarkach i on kosztuje koło 350zł .. Poza tym jakby odjąć cenę windows 7 + adobe + gadzetow to 250 (dla producentow znizka) + 299 + 129 = 678 zł czyli laptop kosztuje 801zł ? Wątpię.

Dlatego unikaj tej oferty.. bo już smierdzi.

Najlepszą będzie ASUS . Ma lepszą kartę od MSI. Czytałem zagraniczne recenzje GT310M a ATI Mobility . Wynikało , że ATI jest lepszy od GT350M.

Tu masz opis tej karty graficznej w laptopie ASUSA

jqeuR.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...