Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich użytkowników mpcforum.Przez ostatnie 3 dni uczyłem się programować w Autolt, jestem świeży w tym języku.Bardzo chciałem napisać Sneka, lecz jak na razie moje umiejętności są zbyt małe, dlatego ulepszałem sneka hfaua, oczywiście nie zmieniłem autora.Uznałem to za wersję v2, ciągle uczę się programować w AutolT mam zamiar zrobić wersję v3, która będzie bardziej rozbudowana.

Dodane:

-Wstęp

-Menu

-Dwa Buttony w menu

-Graj

-Autor

-Statystyki(jak dedniesz, wyskoczy ci ile zdobyłeś punktów)

Zmieniłem:

-Kolor węża

-Czas pojawiania się owoców

Pewnie dla bardziej obeznanych jest to prościzna, ale uwierzcie mi dla mnie to nie była prościzna.

http://www.sendspace.pl/file/b90124f3970862e913f9987

Edytowane przez Cartman(SP)

bez linków

Opublikowano (edytowane)

Chujowe, jak klikniesz autor i ok gra się wyłącza, właściwie to pozostałeś przy standardowej nazwie formy, niewiem czy to był zamierzony cel czy poprostu wpadka z twojej strony :(

Po przegranej "rundzie" gra się wyłącza - do dupy, powinna być opcja zagraj jeszcze raz...

Masz szczęście że publikujesz to gówno będąc newbie w auto it, ale nie przejmuj się, moja pierwsza gra była "przejebana" o czym doskonale może opowiedzieć user hfaua :)

EDIT#: mam prośbę, mogę zajrzeć w kod?

Edytowane przez wojtekch

stop1.png

pierdl szysko, fotographój tap madl!

Opublikowano

Wrzucaj kod. A już dajesz download to wrzucaj też skana z np. virustotal.com

Dużo nie zrobiłeś, tym bardziej, że jest dużo błędów, o których pisał Pan up. Popraw je.

Opublikowano (edytowane)

Przepraszam tyle razy to edytowałem i robiłem od nowa, że zapomniałem naprawić.Od dziś pomału będę pracował nad wersją v3, która będzie o wiele lepsza i wtedy zamieszczę tutaj kod.; )

Jest nowy link z naprawionym błędem.

bez linków

Opublikowano

jak da radę to dodaj jakieś odliczanie po kliknięciu "Graj" bo za pierwszym razem nie zdążyłem się złapać klawiatury :D

Opublikowano (edytowane)

Aktualnie tworzona jest wersja 3 kod zostanie udostępniony, przy pokazie v3.

Myślę, że może wystawię to za jakieś 2-3 ciągle się douczam.

Jednak chłopaki nic więcej z tym nie będę robił.

bez linków

• Dodaj nową pozycję...