Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Godmt2

kamils007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Obilo mi sie cos o uszy ze GodMt2 dziala... cos mi sie w to niechce wierzyc ale wyrazajcie swoje opinie i mowcie czy dziala czy nie xD]

@@@Prosze o nie spamowanie

Opublikowano

mialo nie byc spamu ^^ zreszta dobze niech linka kazdy zna i serwer nie bedzie off poprostu zbanuja polakom konta proste poco maja serwa wylaczac...

Opublikowano

Mam działa server ;] loot taki sam jak był i drop też... Ale jak sami pisaliście nie dawać dzieciom neo adresu więc ja wam nie dam bo zaraz się zlecicie i po servie... Sorki

Opublikowano

Widać chłopaka zamurowało nie działa Goodmt2 i nie bendzie tak prędko jak powiedział CybucH nie ma się co czarować nikt tyle kasy nie ma żeby zrobić priva dla nas kolejnego. a jak by miał ktoś i by chciał to i tak na tym interesu nie zrobisz bo poco kupywać zeczy w IS? za 10zł np: jak na PL'u skoro wiesz z własnych doświadczeń że serv. i tak i tak padnie .. Bo taki PL to co dzień jakieś dziecko weżmie Fona starszego i wyda z 30zł na SM zeby sobie kupic maske emocji i po-podniecać sie.. więc nie ma na co liczyć Radze wszystkim zacząć granie na PL lub Us bo to tak szybko nie padnie!!

Priv : LongJuYt2

Nick : xBartek

Profa : Ninja, Dagg

Królestwo : Shinsoo

Level : 50

• Dodaj nową pozycję...