Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rybołustwo

damianeq22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Od dawna przeglądałem to forum i znalazłem fishbota który pomógł mi w zrobieniu wędki +5 i zarobieniu forsy. Ostatnimi czasy oddałem konto koledze i zacząłem grać na nowym servie. Wbiłem już 30 lvl i pomyślałem aby zarobić kilkanaście kk (;p) na rybkach. W tym celu pobrałem nowego FB tym razem w programie SCAR. Zainstalowałem wg. poradnika wszystko działa jak należy tyle, że nurtują mnie następujące pytania:

1. Jaki rodzaj przynęty stosować (papka vs robak)?

2. Czy opłaca się kupować Marmur Rybacki?

3. Gdzie łowić (M1,M2,ORKI) wiem, że w oazie nic nie bierze i przy okazji tak aby było tam mało ludzi, ponieważ zakłóca to chyba pracę bota ;p ?

4. Opłaca się ulepszać wędki na wyższy lvl czy też może na niższych lvlach złowię więcej rybek?

5. Ile małży mogę wyciągnąć w około 10h?

6. Czy opłaca się otwierać małże aby sellnąć perły czy też większy interes ubije sprzedając nie otwierane?

Za liczne odpowiedzi z góry bardzo, ale to bardzo dziękuję ;p

pozdrawiam,

damianeq22

Opublikowano

1.LEPSZY JEST ROBAK

2.MARMUR JEST NIEPOTRZEBNY NA FB CHYBA ZE SAM ŁOWISZ

3.LEPIEJ M2 PONIEWAZ MNIEJ LUDZI

4.TAK OPLACA SIE ULEPSZAC WEDKI BO SZYBCIEJ I LEPIEJ CI BEDZIE LOWIC

5. W 10H MOZESZ WYCIAGNAC OKOLO 50 MALZY JAK DOBRZE PUJDZIE

6. NIE OPLACA SIE OTWIERAC BO NA 50 MALZY WYJDA 4 PERLY A TAK SPRZEDASZ 50 MALZY I WIECEJ ZAROBISZ

POMOGŁEM???DAJ POMOGŁ

Opublikowano
5. W 10H MOZESZ WYCIAGNAC OKOLO 50 MALZY JAK DOBRZE PUJDZIE

wiesz co to malz lowi sie co 20/30 min tez tak bym chcial czyli tak co 6/7 otwarta rybka

Opublikowano

NIECH CI BEDZIE NIE MAM ZAMIARU SIE KLUCIC ALE JAK SIE MA TAKIEGO HAKA GDZIE CO 10 RYBKA LECI MALZ TO SIE NIE DZIW

Opublikowano

mi na 50h na fb wyleciało 100 małży i się obłowilem i se latam w eq +9 teraz na 42lv to opłaca się łowić

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano

hXXp://rapidshare.com/files/243736191/fb.malz.rar.html INSTURUKCJA W SRODKU !!!! ZGODNIE Z INSTRUKCJA JAK NIE TO NIE ZADZIALA!! XX=TT

Opublikowano

Dziękuję za tak liczne wypowiedzi ;p Tyle, że wciaż nie jestem pewny paru rzeczy xDD

1. Czy w m2 łowię więcej ryb niż w m1 i na odwrót?

2. Zna może kto jakies dobre miejsca do łowienia na FB xD ?

Opublikowano

Zostawilem kompa na całą noc ale pech chciał że godzinę po moim zaśnięciu wywaliło mnie i nic nie złowiłem. I tu powstaje pytanie, który bot jest lepszy a właściwie to fishbot ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...