Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DISS] Ka Do Gie vs RiaQaS

Kerq Lazarus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojedynek Diss

Wyzywający: Ka do Gie

Wyzwany: RiaQaS

Zakończenie: 25-7-2011r. Godzina 12:00

Tematyka: Dowolna

Kategoria: Diss

Notka: Przyjmujesz zaczynaj

Pojedynek wykonany generatorem marcinvx. Zrób swój pojedynek

Przejdz.

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Przyjmuję i zaczynam :) na wstępie chciałem życzyć Ci powodzenia :)

Tutaj ja króluje, ty jesteś zwykłym chujem

pierdole cie, dzis ci w morde napluje

z precyzją chirurga wytne twoje serce

i na sniadaniu z diablem dam je mu w podzięce

wzniescie w gore rece gdy na bicie jade

tobie Ka Do Gie dziś wróże zagłade

pseudorap powinni wypierdalać

czyli Ciebie gdy ludzie beda sie mną jarać

posłuchaj chłopak nim to zajdzie za daleko

pod twoim nosem widze jeszcze z kutasa mleko

ty jebana kaleko przestan w bitwach uczestniczyc

bo dobrego flow za chuj nie wyćwiczysz

kazde słowo wyżej napisane

przyniesie ci do domu placz i lament

poinformuj o tym mame niech się przygotuje

bo każdy wers na pół Cię rozpruje

RiaQaS od eR do eS zjadam Cię synku i mówie ci czesc :)

hmm..krótko i na temat, pozdrawiam, zyczę powodzenia :)

ouve5v.png
Opublikowano

Jesteś kolejnym tytułem na mej licznej scenie

Rozwieje wszystkie - Twoje pierdolone nadzieje

Rozpocząć coś co nie ma końca

Prosta logika więc weź to odstaw

Rozpoczynam śniadanie zaraz przed obiadem

To co przeczytałem - nie ma doczynienia z rapem

Słaby wokal i znikome wersy

Trzymasz z komercją więc idź się pieprzyć .

Chcesz nazwać kaleką człowieka z przeszłością

Nie mam dolarów, a w oczy wale prosto

Jak zawsze trzy słowa pod koniec prawdy

Głupia tania szmato ja tu rozdaje karty

Myślisz jesteś lepszy i z każdym wygrasz?

Ka do Gie z ciemnych Chmur niebios przybywa

Otrzeć Cię gównem i zakopać w ziemi

To poziom na którym czas możesz mierzyć

Powtarzam do skutku jesteś zwykłym zerem

Nakarmie Cię fiutem i rozwale szczene

Nadszedł twój kres pomiocie denny

Zostałeś przebity - na pół przecięty

Kończe ten wers ostatnim tchnieniem

Jebać ER do Esa jest zwykłym cwelem .

Dzięki za pojedynek i powodzenia kolego .

Ps : Przepraszam , że wstawka tak późno niestety dopiero wróciłem a nawet nie poprawiałem tekstu .

chadasygn.png

Opublikowano

ok zapraszam do oceny :D

PS. Kerq kiedyś mozemy coś nagrać :D

@edit: coś nikt nie głosuje :D

ouve5v.png
Opublikowano

RiaQaS.

To są te teksty, które uginają kolana.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Jak dla mnie dissy na wysokim poziome ale Kerq mi bardziej przemowil ;)

wcześniej wysmiewałem Pedodresa, ale teraz zaczynam rozumieć co miał na myśli... :) ale to już jest sprawdzane ;)

@edit: szkoda gadac...

ouve5v.png
Opublikowano

wcześniej wysmiewałem Pedodresa, ale teraz zaczynam rozumieć co miał na myśli... :) ale to już jest sprawdzane ;)

@edit: szkoda gadac...

Czy sugerujesz coś w moją stronę ?

chadasygn.png

Opublikowano

Czy sugerujesz coś w moją stronę ?

w Twoją lub nie w Twoja, to jest nowe konto założone specjalnie żeby oddac głos na Ciebie :) i nie dam sobie wmówić, że tak nie jest. 1 post, czas online 1 minuta i akurat głos tutaj. nic dodać nic ując :)

ouve5v.png
Opublikowano

Zapraszam Pw pana , nie dam sobie obrabiać dupy .

To nie ja wołam kumpli :) Którzy głosują w 15 sekund nie czytając tekstu dwóch stron.

EDIT.

A ten użytkownik najwyraźniej chce doprowadzić do takiej sytuacji :)

Już drugi raz się to zdarza .

Jeżeli myślisz , że specjalnie dla głosu robił bym coś podobnego to po prostu się mylisz

W dupie mam głosy , robie to co lubie jak się nie podoba to możemy to odwołać mam również w dupie twoje zażalenia i "nagrywki" które wczoraj wyśmiałem z powodu wielu ludzi związanych z podobnymi działami do twoich .

Peace.

chadasygn.png

Opublikowano

nie, tu po prostu chodzi o to, że jeśli ktoś ma wygrać to ma wygrać uczciwie, a nie przez duble konta... sam widzisz jak to wygląda :) ewidentnie to jest konto na potrzeby dissu i nie bede się powtarzał, nie dziwie się, że benek nie chce się juz dissować, jednak uważam już, że moj pojedynek z nim będzie bardziej uczciwy niż te...

ouve5v.png
Opublikowano

RiaQaS - na niego pada mój głos nie powiem czemu ,bo sam nie wiem :) Pozdrawiam :)

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

nie, tu po prostu chodzi o to, że jeśli ktoś ma wygrać to ma wygrać uczciwie, a nie przez duble konta... sam widzisz jak to wygląda :) ewidentnie to jest konto na potrzeby dissu i nie bede się powtarzał, nie dziwie się, że benek nie chce się juz dissować, jednak uważam już, że moj pojedynek z nim będzie bardziej uczciwy niż te...

Pisałeś , że mnie wyśmiejesz więc ja wyśmieje teraz Ciebie .

Pomyśl sam logicznie nie byłbym idiotą zakładając konto z 1 postem i z 1 minutą online to chyba jasne? A również nie prosiłbym nikogo o taką rzecz gdyż jest to nie potrzebne .

Do tej pory miałem jedną porażkę i zawsze dissuję się uczciwie . Wspomne słowa Makysa na tym forum są sprzedajne kurwy i nikt na to nie poradzi ... We mnie nie ma tej sprzedajnej kurwy . Benek przynajmniej ocenia uczciwie i takie głosy tu się liczą tylko te , liczą się głosy ludzi którzy coś wiedzą o tym dziale i o rapie zamiast pierdolić swoje smuty "bo mi się podoba" w dupie mam ich wszystkich jak na razie siebie widze na 0 w tych głosach nołnejmuf .

Zawsze gram uczciwie to jest forum i jest to zabawa wygrana nie czyni mnie kimś wielkim tak samo jak porażka śmieciem jeżeli nie potrafisz tego pojąć to nie mój interes.

Bynajmniej ja nie byłbym na tyle głupi to chyba na tyle i przypomne iż to nie ja wzywam kolegów .

Przy okazji dopiszę dissy możemy wstawić na forum o tematyce hh zamiast bawić się z kumplami kolegów .

Wtedy prawdziwe oceny zapadną .

chadasygn.png

Opublikowano

Pisałeś , że mnie wyśmiejesz więc ja wyśmieje teraz Ciebie .

Pomyśl sam logicznie nie byłbym idiotą zakładając konto z 1 postem i z 1 minutą online to chyba jasne? A również nie prosiłbym nikogo o taką rzecz gdyż jest to nie potrzebne .

Do tej pory miałem jedną porażkę i zawsze dissuję się uczciwie . Wspomne słowa Makysa na tym forum są sprzedajne kurwy i nikt na to nie poradzi ... We mnie nie ma tej sprzedajnej kurwy . Benek przynajmniej ocenia uczciwie i takie głosy tu się liczą tylko te , liczą się głosy ludzi którzy coś wiedzą o tym dziale i o rapie zamiast pierdolić swoje smuty "bo mi się podoba" w dupie mam ich wszystkich jak na razie siebie widze na 0 w tych głosach nołnejmuf .

Zawsze gram uczciwie to jest forum i jest to zabawa wygrana nie czyni mnie kimś wielkim tak samo jak porażka śmieciem jeżeli nie potrafisz tego pojąć to nie mój interes.

Bynajmniej ja nie byłbym na tyle głupi to chyba na tyle i przypomne iż to nie ja wzywam kolegów .

Przy okazji dopiszę dissy możemy wstawić na forum o tematyce hh zamiast bawić się z kumplami kolegów .

Wtedy prawdziwe oceny zapadną .

tu nie chodzi o wygraną / przegraną tylko o uczciwość. :) ktoś zrobił to konto i to jesteś Ty lub ktoś kto chce zebyś wygrał. ;] a zdanie MakYsa mnie mało interesuje. Dlaczego? kiedyś pisałeś z kimś "diss" chyba z benkiem o ile dobrze pamiętam. i MakYs tam napisał, że używasz zbyt "amatorskich" tekstów. No myślałem, że padne. :D Nie mówie, że ja jestem jakimś bogiem HH czy coś, ale tu chodzi o to, że jak patrze na jego i Twoje teksty to śmiać mi się chce :D to jakbym porównywał ferrari z maluchem :D MakYs jest pro elo elo to czemu zamiast jechać na FuBu Twoja stara nie wymyslil na niego jakiegoś kozaka na bicie? bo gówno potrafi ;] ja nie mam nic do Ciebie po prostu nie lubie czegoś takiego nie napisałem, że to ty, tylko że głos jest na Ciebie. a pojedynek niech trwa dalej. jest remis jak narazie :) i nie spamujmy już w temacie :D

ouve5v.png
Opublikowano

Widzę że temat niebezpiecznie schodzi w moją stronę ;] od razu zaznaczam że do żadnego z was nic nie mam, obydwoje piszecie świetne teksty, kerq'a widuję na forum trochę dłużej i przyzwyczaiłem się do jego dobrych tekstów, RiaQaS... Gdybyś nie był dobry to bym cię nie wyzwał na pojedynek ;] Moim skromnym zdaniem, nie zaliczyłbym tego posta, oczywiście jeżeli obydwie strony się zgodzą i po problemie :).

Co do tematu... Jak już wyżej napisałem obydwa teksty dobre, więc żeby było sprawiedliwie nie oddaję na nikogo głosu.

Pozdro.!

Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,
Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk.

Opublikowano

Widzę że temat niebezpiecznie schodzi w moją stronę ;] od razu zaznaczam że do żadnego z was nic nie mam, obydwoje piszecie świetne teksty, kerq'a widuję na forum trochę dłużej i przyzwyczaiłem się do jego dobrych tekstów, RiaQaS... Gdybyś nie był dobry to bym cię nie wyzwał na pojedynek ;] Moim skromnym zdaniem, nie zaliczyłbym tego posta, oczywiście jeżeli obydwie strony się zgodzą i po problemie :).

Co do tematu... Jak już wyżej napisałem obydwa teksty dobre, więc żeby było sprawiedliwie nie oddaję na nikogo głosu.

Pozdro.!

Jesteśmy kumplami już od jakiś paru godzin :D

Sorry Benek nie powinienem wgl Twojej osoby mieszać w ten temat .

@Edit

Konfrontacja słowna czasem zachodzi za daleko ;/ Tym bardziej jak głosują ludzie którzy się nie znają na temacie .

+ obrabianie mi tyłka (mam na myśli sweejxa)

chadasygn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...