Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]DiamondMt2

Ledi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posta głownie kieruje do administracji tego "ogarniętego" serwera, co wy robicie? Nie do tego, że start był opóźniony to znowu to zrobiliście... Na początku to mogłem wykazać jeszcze zrozumienie bo uwierzyłem w tą waszą wymówkę, ale teraz? Serwer miał być online wczoraj o godz. 17:30 a tutaj nie do tego, że ts off to jeszcze strona/forum też off. Pisaliście, że to i owo nie zostało opłacone lecz opłacicie i zacznie działać wieczorem... Czekałem wczoraj aż do 0:00 ale się nie doczekałem, wbiłem dzisiaj rano to samo... Wy sobie chyba kpinę urządzacie. Przestańcie lecieć z ludźmi w kulki!!!!!!

Dla moderatorów:

Wiem, był już taki post więc przepraszam aczkolwiek jestem ciekaw co tym razem Team DiamondMt2 wymyśli.

Opublikowano

Dokładnie sam tam zagrałem wbiłem 74 lvl i off i do dzisiaj nic żadnego info prócz tego na ich forum że start 21 o godzinie 17:30 ....... I jak nie było tak nie ma ...

Opublikowano

`Witam,

Start DiamondMT2.pl dzięki zje.... hostingowi, który wyłączył nam stronę z powodu "zbyt dużego ruchu oraz przeciążenia serwera" (oO) musiał zostać kolejny raz przełożony.

Serwer ruszy nie wcześniej niż dnia 25.07 w godzinach wieczornych.

W niedziele wraca nasz technik tak więc w poniedziałek rano strona i forum powinny być już na nowym hostingu.

W piątek lub sobotę zostanie dodana nowa prezentacja serwera. Znajdziecie też w niej aktualne informacje co do jego stanu oraz prowadzonych prac (przez brak strony..).

Pozdrawiam `

tak pisze na profilu jednego z członków teamu. Ja w nim nie jestem tylko zauważyłem to daje info : )

Link do tego Usera:

http://www.mpcforum.pl/user/368168-diamondmt2/

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

Opublikowano

Kolego nie chce Cie martwić ale opłaciłem hosting (chcesz potwierdzienie? oO).... Tylko co z tego skoro zawiesili swoje ,,działania,,.

bannerek3_hsrwenr.gif

DiamondMT2 - Prywatny Serwer Metin2

Opublikowano
Serwer ruszy nie wcześniej niż dnia 25.07 w godzinach wieczornych.

Dyskusje robimy o powstalych serwerach, a nie o tych nieistniejacych.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...