Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywala z gry po starcie mapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam taki problem z Warem, że po wejściu do gry, w momencie startu mapy (bez znaczenia czy ja klikam start, czy ktoś startuje pokój) pojawia się czarny ekran, widać kursor WR i wywala mnie do pulpitu. Żadne błędy nie wyskakują. Trwa to kilka sekund od startu do wyrzucenia.

Poczytałem i zainstalowałem już według rad service packa 3 do XP, przeinstalowałem też Warrocka, ściągnąłem sterowniki do karty graficznej i nic... Wywala dalej.

Wcześniej działał bez problemu, nie było nic zmieniane w systemie, nic usuwane itd. Komp jest sprawny, net również. Przynajmniej tak mi się wydaje. Ale jak piszę, wcześniej wszystko działało. Ostatni raz grałem około 2 tygodni temu bezproblemowo, teraz wróciłem do domu, włączam i wywala. Mówili, że po tym updacie powinno działać, ale problem nie zniknął.

Antywirusy powyłączane, zapory i co tam jeszcze. Trochę czasu już nad tą grą spędziłem, ale teraz to już nie wiem co z tym zrobić.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...