Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIA] odnośnie neobota i kilka innych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam kilka pytań odnośnie neobot'a i kilka innych. Proszę o odp. po kolei i nie przerażajcie się, że tyle pyt. lecz większość z nich to po 2 wyrazy można odp. :)

1) Neobot jest po polsku??? I można nim skilować np. na trollach itd??

2) Trudny w obsłudze?? Przechodzi przez ludzi itd??

3) W jakim czasie jest fala mass banów???

4) Jak na jednych passach mam już konto mam na nim pacc oraz postać i jak zrobię nową postać i wykryją u mnie bota to dostanę bana na wszystkie postacie czy tylko na tą co zostałem złapany na bocie???

5) Prosiłbym o podanie linka do dobrej instrukcji do neobot'a czyli jak ustawić depoziter, ładowanie softów itd. ( chyba, że łatwo można się połapać )

6) Jakie eq kupić dla knighta na 8 lvl, chodzi o to żeby było dobre ( mam na wydanie 10cc +/- ), i jakie eq na skilowanie??? I czy mógłbym iść odrazu na slimy z dobrym eq skilować??

7) Jak szybko wbić lvl na rookardzie do 8?? Chodzi na bocie, oraz prawdopodobnie na pacc ( jeszcze nie wiem czy robić postać na koncie gdzie pacc czy nie )

8) Jakie wbić skile, żeby dobrze się bociło???

9) I gdzie zacząć od razu iść bocić???

Chyba wszystko. Pozdrawiam.

PS: Serwer NON pvp. ( Olympa )

PS2: Jak ustawić bota, aby nie dostać bana?? Chodzi mi bardziej o wasze taktyki.

Edytowane przez konrad9510

Czy dasz mi + czy - i tak mam to gdzieś, ponieważ nie patrze na reputacje.

Opublikowano

1. JezykPolskit -.- Na kazdym bocie mozesz skillowac. Radze zrobic tak jak tutaj >

To jest ukryta treść, proszę

2. Dosyć trudny jak poczatku bedziesz mial problemy.

3.Nie wiem ,ale na Neo Bocie niby nie dostaniesz bana bo jest nei wykrywalny .

4.Dostaniesz bana na konto . Czyli postacie ktore sa na 1 Accouncie

5. Skrypty musisz sam poszukać.

6. K set + Crus + Dragonka starczy ci na poczatek. Pierw idz na roty jak wbijesz 50/50 to wtedy na slime.

7. Lepiej bez bota przejsc rooka. Masz w bibliotece taki npc nick na V. Robisz misje od 2-6 lvla gdy masz 6 lvl zabijasz bossa i masz juz prawie 7 wtedy idziesz na polnosny wschod na WILKI !

8. 65/65 wystarczy ;)

9. Roty Darashia

Sory za błędy pisałem wszybko ,bo czasu nie mam ;D Ale mam nadzieję ,że wszystko już wiesz ;)

DAJ + :D

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Wielkie dzięki za wypowiedź :) Widzę, że twój tut poszedł w grę :):).

Oczywiście + poleciał :).

Niech ktoś się jeszcze wypowie, żebym mózg rozjaśnił hehe i będzie dobrze.

Opublikowano

Szlag już pierdolisz bzdety:>

1)Neo jest po Polsku:)

2)Jak jestse kumaty to bez problemu obczaisz, przechodzi przze ludzi.

3)Nie wiem bo nie dostałem bana na neo

4)Nie wiem xD

5)Pisz pw i id itemow to ci napisze

6)Najlepiej cos lekkiego jak masz pacc bo od chuja kasy bedzie ci leciec, nie dasz rady n a slimach

7)Moge Ci skrypta wyslac ktory sam roka robi

8)70/65 i koks;]

9)Idź na roty darashia/liberty bay(pacc), dwarfy kazo/trolle venore(facc)

Wszystko mowie na swoim przykłądzie bo też robilem knighta tez na pacc tez od roka i tez na neo xD

Opublikowano (edytowane)

Dobra Panowie starczy :).

Powiedzcie mi jeszcze jak zacząć skilowanie, o co chodzi w skilowaniu bo czytałem coś ze trzeba coś tam uderzyć mocniej na ileś tam uderzeń itd, wiec taki mini poradnik jak skilowac i będę bardzo wdzięczny.

Edytowane przez konrad9510

Opublikowano

Pierw ubierasz swoja bron i bierzesz na FULL DEF zobaczysz jakie hity beda szly jak powyzej 10 to zmien bron na jakas z mniejszymi obrazeniami. Np. Knife (atk 5) .

1 blood hit musi byc raz na 30 sekund. Jesli nie zadasz zadnego ciosu podczas 30 sekund skill nie bedzie leciał do puki nie zadasz tego blooda.

Chodzi o to zebys nie bil potworkow zbyt mocno ,i zbyt szybko. tylko wlasnie SŁABO i WOLNO !!!

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...