Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McREX [NO-Wl][Hamahi}

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Serwer:McREX

Sieć: McREX

Hasło: 123

Whitelist : off

Mob:off

IP: 5.120.211.108

Zwierzęta:on

SERWER FREEBUILD

Edytowane przez djziomek123

Yo nigga :D

Opublikowano (edytowane)

Lipny serwera. Zalozyciel nie ogarnia i wywala itemy gdzie popadnie, serwer, niby przetrwania a Moby OFF. To fajnie.

Nie polecam serwera chyba ze ktos lubi jak mu itemy leza na drodze ;)

PS.

Juz zmienil na freebuild :D

Ale i tak nie polecam ;)

Edytowane przez luko11
Opublikowano

Lol że administracja mnie bije bo zabiłem innego nooba który ma taką ortografie że głowa boli . Jeszcze ta fujara na koniec itemy dostała !

x

Opublikowano (edytowane)

O tym wlasnie mówie. Admin tutaj nie ogarnia, nie wie co ma robic. A co do tej fujary to chyba wiem o kogo chodzi ;D

//Down:

No to miałem racje :D

On od samego poczatku dostal cegly, i jeszcze pisze ze on byl adminem i wymienil serwery do ktorych nawet by WL nie dostał, no ale co.

Na dodatek latal po calej mapie i walil kazdego a admin, no co admin, zamiast go zatrzymac, to masz itemy pobaw sie.

Edytowane przez luko11
Opublikowano (edytowane)

Ok przyznaje Admini nie są zbytnio ogarnięci... <_< ale troszeczke wyrozumiałośc ;) Po 1.nowy serv. 2.Koleś co go stworzył dopierdo zaczyna PRZYGODE z tworzeniem serverów i ZAPRASZAM DO POMAGANIA PRZY SERVIE I ULEPSZANIU xD .... A WSZYSTKO SKOŃCZY SIE DOBRZE a nie jak NP... z Luko który na wejscu chce admina bo jak nie to kończy gre bo serv do dupy <_< ...Takie dzieci neo: NIE SĄ MILE WIDZIANE :D

Edytowane przez Lokotrokopoko
  • Dodaj nową pozycję...