Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]MobberHack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak exspie i uzywam mobberhacka i bije to mnie wywala a jak bez moberhacka to nie...

WIem ze trzeba zablokowac hackshielda tylko nie wiem ktorego i jak prosze o pomoc daje 3+ z 3 kont

Opublikowano (edytowane)

Wiec tak.. sam uzywam wiec Ci pomoge :)

Zablokuj HS'a tym oto gotowa paczką ( jest to gotowy zablokowany hs bypass od Misieknatos253 ) link do tematu :

To jest ukryta treść, proszę

+ do tego jeszcze wejdziesz w folder z metinem i znajdziesz plik HsUserUtil wejdziesz w niego i ze srodka tego notatnika wykasujesz wszystko i zapiszesz pozniej dasz na niego PPM -> i zaznaczysz opcje Tylko Do Odczytu

Next. Sciagasz tego mobberHacka :

To jest ukryta treść, proszę

Wypakowujesz i kopiujesz wszystko procz hs ( bo masz bloknietego juz ) i wklejasz do metina.

Nastepnie wlaczasz Injector dajesz browse i znajdujesz plik : PullUpToll W miejsce What Inject musi byc metin2client.bin

wlaczasz ten pliczek "Metin2" ktory skopiowales z folderu mober hacka i wlacza ci sie gra i mobber hack

I jak klikasz zeby CI przyciagalo moby pamietaj zeby nie napier.. wiecej niz 5 razy bo wlasnie kicka ;)

Mam nadzieje ze pomoglem :D

Edytowane przez dominik666

4442727dcac7a65ddf2978f.gif

Zbieram + !

Opublikowano (edytowane)

Bardzo ci dziękuje, jeszcze jedno pytanie ;pp nie rozumiem twojego tego czegos "I jak klikasz zeby ci przyciagalo moby pamietaj zeby nie napierd... wiecej niz 5 razy bo wlasnie kicka" przeksztalcisz to w inny sposob bo nie rozumiem ;d

Jeszcze jedno: CO oznacza to:UpFabrro {slot1} oraz uptorre [slot1]

Edytowane przez Saber1

Opublikowano

Jeszcze jedno: CO oznacza to:UpFabrro {slot1} oraz uptorre [slot1]

Ulepszanie przedmiotów przez Kowala. Przedmiot musi znajdować się w pierwszej zakładce inwentarza na pierwszym miejscu.