Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KBOT niema i niebędze za niego banów :)

JASIU17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze ten temat do wszystkich którzy mówią że są bananki za kbota otóż dopierdalam 24h na kbocie już od 7 dni i nic znam również pare takich osób więc nie bójcie się i puszczajcie boty :)

Opublikowano

Tylko wiesz niektórzy lataja tydzien po 3h na KBocie i dostaną ostrzezenie a nie ktorzy miesiac po 24/7 i nie maja bana , wiec to zalezy od skryptu i szczescia

href="/monthly_07_2011/post-370989-0-19282800-1311255374.png">post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

Opublikowano

Ja na waszym miejscu tak bym się nie cieszył. Kontrola jest w dniach 19-22, co oznacza, że mogą banować dopiero PO kontroli, czyli 23/24. Nie mówię, że za KBota na 100% dostaniecie bana, bo pewnie nie dostaniecie :D

Ja profilaktycznie i tak się wstrzymałem z boceniem :)

Opublikowano

@Up

Przezornego pan bog chroni ;)

Ja tam cisne normalnie, jestem zbyt lakomy uridium :D

Opublikowano

U mnie się akurat tak trafiło, że w ciągu tych 4 dni udało mi się wystrzelać ostatnie rsb i przy okazji skończyły mi się też podwójne boostery. Teraz już można spokojnie cisnąć na bocie :)

Przy okazji specjalnie przez te dni bociłem na noob koncie na cracku. Ciekawe czy zbanują :D

Opublikowano

A ja mam takie pytanie... Jak wy bocicie, skoro ja gdy włączam kbota, to lata jak szalony, ale nie pokazuje boxów przez co ich ni zbiera...

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

U mnie się akurat tak trafiło, że w ciągu tych 4 dni udało mi się wystrzelać ostatnie rsb i przy okazji skończyły mi się też podwójne boostery. Teraz już można spokojnie cisnąć na bocie :)

Przy okazji specjalnie przez te dni bociłem na noob koncie na cracku. Ciekawe czy zbanują :D

Ja kupilem za milion niedawno, wystrzelalem na 1 wylocie xD

Buuustery zostaly, ale i tak x4 nie mialem.

Co do KBota to wadpie zeby bana dostal, ja boce pozostale konta z pl1 na tym i nic nie ma :)

Nie bardzo rozumiem. Masz zaznaczone wszystkie opcje? A może masz zbugowaną prędkość?

Nie mozna juz miec zbugowanej.

Opublikowano

Przecież nie używam kbota pierwszy raz... Przestałem 18 lipca, ale czytam te Wasze tematy i w końcu postanowiłem nie czekać do jutra. Opcje mam ustawione normalnie czyli zbieraj boxy, cargo, rafinuj, sprzedawaj, kup niewidke, naprawiaj po zniszczeniu... Włączam kbota i nie wyświetlają się żółte punkciki, przez co w 40 minut nie zebrał ani jednej skrzyneczki.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Przecież nie używam kbota pierwszy raz... Przestałem 18 lipca, ale czytam te Wasze tematy i w końcu postanowiłem nie czekać do jutra. Opcje mam ustawione normalnie czyli zbieraj boxy, cargo, rafinuj, sprzedawaj, kup niewidke, naprawiaj po zniszczeniu... Włączam kbota i nie wyświetlają się żółte punkciki, przez co w 40 minut nie zebrał ani jednej skrzyneczki.

Może jakiś lag :) Ja dziś kupiłem skrzyneczki x2 i mam zamiar te 2 miesiące przebocić :D

Opublikowano (edytowane)

Czyli rozumiem, żę to tylko u mnie takie cuda się dzieją...

Widać jedynie czerwone kropki i graczy, boxów nie ma :/

Edytowane przez Solkert

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Kolego co z tego , że " dopierdalasz " na kbocie tyle? biggrin.gif Ja dostałem 19 (pare dni temu ) bana ,a na koncie był TYLKO kbot i nic innego;P Nie latał 24 tylko 12 . Sęk w tym , że nie popatrzyłem na stronkę gdzie było napisane kiedy bp sprawdza konta sad.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...