Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak BRONI

Suchy94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o pomoc dzis zauwazyłem ze gdy w chodze w prywatny mecz to nei mam broni co zrobic ? wyglada to tak

http://img28.imageshack.us/img28/9450/dddrp.jpg

po wybraniu broni jest długi lag

bardzo prosze o szybka odpowiedz na normalnym dedyku wszystko dziala tylko jak wejde w prywatny to sie to dzieje a czesto gram na prywatnym i jestem hostem

przeinstalowywałem juz gre nic to nie pomaga

Opublikowano

Dokładnie, steam czy alter to ważne. Może po prostu odpaliłeś jakiegoś moda ? i popraw zdjęcie. No BEZPOŚREDNI liknk do zdjęcia daj w ramkach

[img][/img]

. Polecam ci Imageshack.us

DAJ

delete.png

Opublikowano

Ja nie wiem czy to coś pomorze ale może pobierz te dwa pliki i zainstaluj

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=22
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=29

Opublikowano

Suchy - a możesz normalnie korzystać z broni gdy jej nie widzisz? Ja miałem to samo, czasem była, czasem nie, ale zawsze jak wciskałem prawy przycisk myszy to robił się zoom i normalnie działała - nie widzialna była, ale działała.

Jestem ciekaw, czy to że zarejestrowałem się na MPC w piątek 13 coś zmienia...

Opublikowano

nie własnie mam semtexa tylko zadnych fleshy a jak naciskam 2 pokazuje sie bron zapasowa. jak chce sie zabic semtexem to troszke mnie uszkodzi i dalej chodze skacze z wysokich budynków nie idzie sie wogule zabic ;/

co za ciota daje mi minusy

Opublikowano

Jestem prawie pewny że to któryś z modów zobacz do /main/ i wywal co trzeba. B)

Co prawda reinstalowałeś grę, ale czasem plik wrzucone ręcznie do Program Files/xxx/xxx zostają po reinstalu, to mógł być któryś z modów jeśli takowe posiadasz.

Opublikowano

Jeżeli nie zadziała to @UP. To jedyna opcja by nie było spamu, jak download NF to odesłanie cię na forum aIW i tyle.

Opublikowano

Jeżeli nie zadziała to @UP. To jedyna opcja by nie było spamu, jak download NF to odesłanie cię na forum aIW i tyle.

Myslisz ze nie napisałem juz tam?

Spacja w main podmieniam tylko 2 pliki iw22 i iw 23 ale nie sadze zeby to ich wina była spróbuje je pobrac od poczatku

Opublikowano

odpalałem i jest na zwykłym dedyku jest normalnie bron tylko jak ja chce hostowac to nie mam w prywatnym meczu broni na poczatku jest taki długi lag

Opublikowano

No to wszystko jasne. Masz jakiegoś moda usuwającego broń w /main/, ale działającego na cały serwer (jak ty jesteś hostem). Musisz usunąć tego moda z /main/ i jak chcesz go używać kontrolowanie wstawić do /mods/

DAJ

delete.png

Opublikowano

No to wszystko jasne. Masz jakiegoś moda usuwającego broń w /main/, ale działającego na cały serwer (jak ty jesteś hostem). Musisz usunąć tego moda z /main/ i jak chcesz go używać kontrolowanie wstawić do /mods/

sorki ale jestes idiota jakich mało (sory) chyba napisałem przeinstalowałem gre!!!! czyli wszystkie pliki czyste bez zadnego syfu w main nic nie ma zadnego moda

wiecie moze gdzie mw 2 zostawia swoje pliki?? znalazłem w czoraj cos w danych aplikacji ale tylko jeden znalazłem nic nie pomogło

macie moze w main taki plik jak console mp log?

Opublikowano

@ od kiedu w configu ustawia się widok broni o.0 ? Aczkolwiek spróbować nie zaszkodzi.

Zrób też screena swojego folderu MAIN, żebyśmy mogli porównać.

DAJ

delete.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...