Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]kupno konta

C T xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, kupowal ktos jakies konto na allegro? jak wyglada taka sprzedaz? i jaka mam pewnosc ze mnie nikt nie oszuka?

bo mam zamiar kupic jakies konto,ale boje sie ze albo dostane bana za rzeczy ktore zrobil uzytkownik ktory mial to konto przede mna, albo mnie poprostu mnie oszuka :unsure:

mca.png
Opublikowano

z tego co wiem jest tak ty placisz i czekasz na passy albo uczciwy albo nie i oszuka ale wiesz patrz na jego oceny tzn ile ma pozytywów i ile negatywów;] pozdro;]

;]

Opublikowano

Przewaznie jest tak ze najpierw wplacasz pieniadze do goscia na konto dopiero po dojsciu kasy do goscia dostaniesz pasy i cala reszte ...

Poprostu spojrz na komentarze jezeli ma negatywy nie kupujesz szukasz innej postaci ...

Ryzykowne jest kupywanie postaci razem z eq przewaznie jest tak ze eq pokazane na ss na allegro nie znajduje sie na postaci lub tez jest o wiele inne chodzi mi o + przedmiotu lub tez bony ... Tak wiec czytaj komentarze goscia od ktorego chcesz kupic postac

Opublikowano

[quote name=C T xD' timestamp='1311285881' post='2882389]

a oplaca sie kupic wojownika body 78-80 bez eq , skille g1 za jakies 350 zl?

Nie, nie opłaca się ;)

Takie postacie są warte MAKSYMALNIE 180zł.

Za 180 to postać ze skillami G i eq kupisz, ale nie woja, dlatego max 180 bez eq.

Co do kupowania postaci na allegro.

Po pierwsze musisz się wczytać dokładnie w tekst, wyłap wszystkie haczyki, zapytaj się go na gg o informacje których nie podał, a następnie żeby dopisał je poprzez edytowanie aukcji, to dopiero kupisz.

Bo np. jeżeli Ci powie, że biolog kończy matowe, a tak naprawdę oddał dwa zęby, to przedmiot nie zgadza się z opisem, więc negatyw, albo możesz jeszcze z nim walczyć.

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...