Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mógłby mi ktoś podać jakiegoś pro bulida dla tej postaci? :] Poprosze po polsku lub z obrazkami ponieważ mam lol-a po polsku ;]

Z góry dziękuję!

Daj mi -

Opublikowano

Napisz do mnie na priva a ja Ci podam kilka opcjonalnych buildów do tej postaci. Akurat jego mam opanowanego do perfekcji.

Opublikowano

hehe, zrobie tu reklame, trololol o morda pytaj najwięskzego ogara debowego z najwiekszego forum o LOL;u w polsce trololol.

BTW, buduj AP>tank, bo morde tank to gównix.

Ja buduje jeżeli już gram tym uselessem to doran shield>revolver>buty>rylai>hextech>czapka>FoN/Randuin + LICH BANE.

Kiedyś się fajnie spamopwało hexe, ale wywalili tego pasywa.

BTW, mordekaiserem daleko nie zajdziesz, ta postać kończy swój żywot pewnie na ~1300 elo, tak nisko to nawet trynde pickują o.0.

DAJ

delete.png

Opublikowano

@up trolololololololol DEBOWY PRo MORDEKAISER NA 1000 ELO OMFG NAAAJS JUPII TROLOLOLOLO

Btw, nawet nie jest najgorszy ten troloporadnik, fajnie się go czyta. W nie których miejscach poczucie humoru jest na prawdę dobre.

DAJ

delete.png

Opublikowano

hehe, zrobie tu reklame, trololol o morda pytaj najwięskzego ogara debowego z najwiekszego forum o LOL;u w polsce trololol.

BTW, buduj AP>tank, bo morde tank to gównix.

Ja buduje jeżeli już gram tym uselessem to doran shield>revolver>buty>rylai>hextech>czapka>FoN/Randuin + LICH BANE.

Kiedyś się fajnie spamopwało hexe, ale wywalili tego pasywa.

BTW, mordekaiserem daleko nie zajdziesz, ta postać kończy swój żywot pewnie na ~1300 elo, tak nisko to nawet trynde pickują o.0.

BTW ty byłeś kiedyś na chociaż 1300 elo??Czy kolejny pro mówiący o elo, który gra same normale??Mordem grasz tak samo na 800 (tam jest op must ban "ban morde oh no morde not baned surrender 20") jak i na 1800 tylko tam już ludzie wiedzą, że morde=tarcza=push=gank.No i jest problem jak nie nafeedujesz się mordem (dlatego lepiej iść mida niż topa na coś skłiszi, żeby to zabić) to dużo nie robisz ;s Dlatego mid lepiej ostatnio dostałem cho gatha na solo top co z tego, że wygrywałem jak musiałem pushować przyszedł gank i potem srałem pod towerem

Do do forum lola z debowym to polecam wszystkim, nie w sumie ludzie z 6 lvlami mają wieksze pojęcie o tej grze niż prosy z tamtego forum.

I co do tanka morda tak to gówno nad gówna i poprostu olewasz go sobie i bijesz 4v5 bo on może ci z siphona za 100 walnać najwyżej