Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xbox360 Vs PSX3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Od pewnego czasu się zastanawiam w co bardziej się by opłacało zainwestować rozmyślam nad Xbox360 albo Psx3 cena mniejszą role odgrywa :P czy np na psx3 są lepsze gry ? czy na Xboxie tańsze ?? dajcie jakieś sensowne argumenty najlepiej niech się wypowie ktoś posiadający te konsole ;]

aha awaryjność koszty naprawy też mnie interesuja :P

Edytowane przez Szengen

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

A to już zależy murzynie, każda z tych konsol ma swoje ekskluziwy, przykładowo PS3 - God of War, Xbox - Halo. Ale lepiej ps3 bo x-gówno jest bardziej awaryjne. Mam nadzieję, że ci pomogłem, murzyński pomiocie.

Opublikowano

xbox360 slim nie jest awaryjny bo ma nowe chlodzenie. zgadzam sie ze starsze wesje typu xbox360 premium sa awaryjne. Na xboxa jest wiele gier, ktore sa tylko na te pudlo np: Gears Of War, Halo. W dodatku posiada kinecta, z ktorym ps move nie moze sie rownac ;)

@down ale jest tylko halo, halo2, Gears of war 2

Opublikowano

Nie zastanawiaj się, bierz PlayStation.. Więcej fajnych gier, i w porównaniu do xboxa ma Pada którego da radę ogarnąć :mellow:

Nothing to do here.

Opublikowano

Na xboxie normalnie ogarniesz pada, o czym Ty gadasz. Miałem go, wymienię może wady, miałem płytkę oczywiście nówką ona nie była. Po pewnym czasie ciągłego trzymania płyty w 360'tce, mój kuzyn wychodząc z pokoju zaczepił lekko konsolkę i płyta poszła się walić. Xbox musi stać na jednym miejscu, jeśli grasz w jakieś gry, najlepiej w poziomie, tylko NIE W PIONIE! Ogólnie fajnie się grało na konsolce, sprzedałem ją jakiś czas temu. Mimo tego wielkiego minusu, zostaję przy xboxie i Ci go polecam ;).

Opublikowano

Mam Xbox 360 elite i PC i powiem że po miesiącu mi się znudził w strzelanki zjebanie się gra. konsola tylko do NFS itd...

PC lepszy ale jak koniecznie konsola to PS3 bo można zhackować ;) a i mp masz za free

87016652.png

Opublikowano

Aha ......... xD po na myśle w pewnych argumentach macie rację a w innych nie co do trzymania pada przecież to chyba żadna różnica prawda ? a nawet jeśli to się przyzwyczai :D co do gier na konsoli mam grac zamiar w gry typu Motor storm , Rayman , Lego Starwars , Harry potter , Spyro więc nie mieszajcie do tego strzelanek bo nie mam zamiaru na konsoli w nie grać :P ale z jakiegoś powodu bardziej mnie ciągnie do tego Xboxa :D może dacie jeszcze jakieś argumenty co by lepsze było

co do PC to gram w gry typu Mmo , strzelanki nie przepadam grać na PC :P

Opublikowano

Gry są w podobnych cenach, nie wprowadzajcie ludzi w błąd.

Pad od Xboxa 100x wygodniejszy. Nowa wersja konsoli, tj. Slim jest dużo lepsza od poprzedniej.

Co do porównania exclusivów, God of War to + PSa, Gears of War Xboxa, ktoś kto się mądrzył o wydaniu GoW na PC, to tylko 1, do 2 nie ma porównania, a 3 to już w ogóle.

Mimo, że multi na Xboxie płatne to lepsze, więcej ludzi i nie ma takich obaw o hacki jak na PSN.

W dodatku Xboxa można przerobić, nie słuchaj ludzi, że "przerobisz i ci konsolę odrazu zbanują", bo to głupota, wszystko zależy od Ciebie ;)

Poza tym Xbox jest tańszy ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Aktualnie Posiadam to i to i muszę powiedzieć że Graficznie się prawie niczym nie różni może lekkimi Cieniami , Co Do ceny Gier Tu i Tu są Drogie więc to nie ma znaczenia ,

Lecz nie wiem czemu bardziej polecam Xboxa ;) Lepiej mi się na tym Padzie Gra , ale Każdy woli co innego ;)

mca.png

mca.pngmca.png

Opublikowano

Mam Xbox 360 elite i PC i powiem że po miesiącu mi się znudził w strzelanki zjebanie się gra. konsola tylko do NFS itd...

PC lepszy ale jak koniecznie konsola to PS3 bo można zhackować ;) a i mp masz za free

I co. że PS'a można shackować ? Xboxa niby nie można ? MOŻNA I to taniej.

Polecam gorąco Xboxa , Bardzo fajnie rozbudowany tryb multiplayer do 80% gier + Kinect, z którym nie da sie równać żadnemu biednemu PS MOVE

Xboxa360 mam już 3 lata od wtedy kiedy mój kolega ma PS3.

W 3 lata xbox mi sie ani razu nie popsuł chodź nawet go nie czyscilem ani nic a moj kolega bardzo dbal o jego posranego ps3 to w 3 lata popsul mu sie okolo 4 razy...

Dupa PS3 .. bierz xboxa :)

Taa.. Były minusiki ale zbieram plusiki :) daj + to nic nie szkodzi

Hala Madrid ... Fernando Torres !!

Opublikowano

Xbox ma wygodniejszego pada i łatwiej go przerobić.Ale według mnie kinect czy jak tot am sie pisze to niewypał jest.Koleknym plus jest to że jest tańszy;]

Opublikowano

Heh dzięki za info Biorę Xboxa można zamknąć ^.^ :s

Opublikowano

Kazda konsola ma swoj plus i minus.

Jezeli chcesz miec najlepszy system do gier to czemu nie zostaniesz przy PC?

dobre pytanie;]

po 1 . koszt takiej konsoli jest jeden <czywiscie jak ktos chce kupic XBOX 360> a komputer jeden lepszy drugi gorszy co za tym idzie inna cena.

a jezeli ktos zdecyduje sie na xboxa to WSZYSTKIE gry na XBOX 360 pojda na niego bez wzgledu na wymagania a ja kompie pojda ci wormsy ale np nfs ktorys tam z kolei juz ci nie pojdzie;] dla tego on bierze konsole do gier;]

;]

Opublikowano

Wbili pro mastah do tematu ;/

Na ostatnim CES'ie został wydany pad do PS3 mający DOKŁADNIE takie same rozstawienie przycisków jak ten z xboxa więc xbox ma -1 argument. Oczywiście, że PS3, nowsza i do tego od Sony.