Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] fb by erpel 3.1.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Mam problem z fishbotem od erpela .

Ponieważ nie umiem go za bardzo skonfigurować gdyż albo wyłowi bez chmurki albo jak jest chmurka to od razu (nie pomaga to zdjecie jest nie za bardzo )

wiec jakby ktoś mi wytłumaczył lub zapodał dokładne zdjęcie byłbym wdzięczny oczywiście + i -

PS: Nie wiem czy to coś da ale wcześniej miałem xp-ka i wszystko chodziło aż miło ale zmieniłem na 7 (ponieważ xp-ek nie wykorzystywał całości mojego kompa ale mniejsza o to)

Edytowane przez Zoomix

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Opublikowano

Otwieraj FB'ka jako administrator a jezezeli to nie pomoze ( chociaz watpie ) to w PPM(na fb)-> wlasciwosci -> zgodnosc - > uruchamiaj w zgodnosci z WIN XP SP3

;]

4442727dcac7a65ddf2978f.gif

Zbieram + !

Opublikowano (edytowane)

hmm łowić już normalnie łowi nie chcę tworzyć nowego tematu więc mam kolejny problem

1 raz zarzuca i jest ok wyławia i potem jak wyłowi to za królika nie chce zarzucić trochę mnie to zaczyna irytować (wcześniej jak miałem xp to miałem problem z odpaleniem to teraz z kolejnym zarzuceniem )

Miał ktoś taki problem ???

Edytowane przez Zoomix

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
hmm łowić już normalnie łowi nie chcę tworzyć nowego tematu więc mam kolejny problem 1 raz zarzuca i jest ok wyławia i potem jak wyłowi to za królika nie chce zarzucić trochę mnie to zaczyna irytować (wcześniej jak miałem xp to miałem problem z odpaleniem to teraz z kolejnym zarzuceniem ) Miał ktoś taki problem ???

Ja mam taki problem i muszę poczekać , trwa to kilka minut :P w pare godzin prawie 10 ryb wyciaga :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...