Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kim grać na PandoraMT2?

NoAcid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Otóż nie wiem kim grać na Pandorze, tak aby gra była ciekawa w expie jak i pvp, do tej pory mam Sure WP 147Lv, Bodego 103, Dropa - WP 105.

Mam full abs na woja, ninje jak i surę. Na szamana zabrakło mi kasy. Mam pro zatruty 45śr 10ludzi 15 diably 10 krytyk 15/15 sura no i oczywiście z kd, robiony hwang woj, pro żal do expa itp.

Dużo itemów wojennych...

Jakoś bodziaka zrobiłem tylko do szpanu w trutym, jade prawie każdego, tylko to nudne już jest.. Lvl 130 to tydzień gry jak nie mniej przy moim eq, o i jeszcze posiadam full epiki, więc exp będzie zadowalająco prosty...

Bd wdzięczny.;)

61250135649803357867.png

Mam wyjebaną sygne!

Opublikowano

odradzam bodego to chyba najnudniejsza postac i do tego najgorszy do pvp (lecz jak ktos umie grac to pokona kazdego ale to trzeba duzo kasy i cierpliwosci)

polecam sure BM'a i Archera (chyba najbardziej niedoceniana postac) oraz Smoka (tez niedoceniany)

860331433165800174608.png

Opublikowano

BM'a sam sobie odradzam... Archera też..;/

No może i jestem dobry... ale to jest już nudne. ;x

Myślę na smokiem/helerem. Co w wy na to?

61250135649803357867.png

Mam wyjebaną sygne!

Opublikowano

Ja gram Surą BM i nie wiem czy to był dobry wybór :(. Chce być dobry w PvP ale na serwie jest tyle różnych bonów i wogóle, że samemu mi się trudno w tym wszystkim połapać co do czego i jakie bony najlepsze :/. To już nie wiem jaka postać jest najlepsza do PvP?

Opublikowano

BM jest do niczego jak druga osoba ma abs, mi BM tyle robi, że szok. ;x

Raz miałem PvP z moim rówieśnikiem (te same lvle) i walczyliśmy ponad 7min po czym stwierdziliśmy, że nie ma sensu... ;x

61250135649803357867.png

Mam wyjebaną sygne!

Opublikowano

Grales archerem ??

bardzo polecam ta postac

A tu masz tutka jak wybonowac eq (dla kazdej postaci)

http://www.mpcforum.pl/topic/175703-tutnajlepsze-bony-do-pvp/

BM jest do niczego jak druga osoba ma abs

kazde klasa jest do niczego jesli przeciwnik ma wiecej abs

nie wielkie roznice mozna nadrobic unikami (jesli wolczymy z :bodym, mentalem, wp , daggerem)

Opublikowano

Ludzie pomóżcie bo ja już nie wiem jaką postacią mam grać. Proszę o wypowiedź tych co grają naprawdę na PandoraMT2 a nie na jakimś innym serwie. Jaką postacią mam mam grać, żeby rządzić na PvP? Wiem, że każda dobra na swój sposób ale czy np. Surą BM mogę z jakiegoś skila ciągnąć 40k? Zastanawiam się nad 4 postaciami: BM, WP, BODY, DAGGER. Pomóżcie którą wybrać i jeszcze czy to prawda, że im mniej defa na pvp tym lepiej? Bo słyszałem, że hwangi do pvp są do niczego :(.

Opublikowano

Hancoock1995

do pvp najlepszi sa BM i Archer

Dagger tez dobry dobry do pvp

Body zdecydowanie najgorszy do pvp

im wiecej masz defa tym wiecej mozesz dostac z przeszywki

wiele ludzi wlasnie sie tego boi

dlaczego??

bo wiekszosc podczas pvp stoi jak slup i nie robi unikow przez co obrywaja kazdym hitem , padaja jak muchy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...