Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam .

Mam postawiony serwer na hamachi . I mam z nim lekki problem ,tak jak w temacie rozchodzi się o plik permssion . A mianowicie taki , np. ja jako Admin mogę używać komend typu /spawn , /sethome , /warp (nazwa warpa) , /setwarp ,/money pay , a zwykli gracze nie mogą . A i jeszcze dodałem pluginy magiccarpet i fly ,i wiem ,że trzeba dodać komendy do permission lecz nie wiem jak . I tu do was prośba o pomoc ,za wszelką pomoc oczywiście dziękuje !

Tu mój permission ,troszeczkę bawiłem się z nim w NotePad++ , lecz nic z tego nie wynikło , jakby ktoś z was mógł rozwiązać mój problem , i wyjaśnić mi źle robię . DZIĘKUJE

Komendy pluginów .MagicCarpet i Fly - ,- magiccarpet.mc ,- magiccarpet.ml , - IBICF.fly

Tu zawartość pliku :

------------------------------------------------------

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez kamilos187
Opublikowano

Kurde, może daj

[/code] bo tutaj nie widac ani spacji ani nic. Możliwe że masz za dużo spacji, lub zamiast spacji używałeś TAB. Pamiętaj że zawsze musisz dać 4, 8 lub 12 spacji. Oraz że po myślniku także spacje. W niektórych pluginach np. Jobs musisz dać kropkę i gwiazdke w permissions, aby mogli np. dołączyć do każdej pracy.

PRZYKŁAD:

Jestem Właścicielem jednej z sieci serwerów minecrafta, nawiąże współpracę z pojedynczymi serwerami. Kompletne oferty składajcie na PW. (Gwarantuje Profesjonalne forum z domeną .PL i dobrym silnikiem, ALE PRZEDE WSZYSTKIM MIŁĄ WSPÓŁPRACĘ)

Dla wszystkich tych, co non-stop wierzą dzisiaj w prawdy przekaz

Dla wszystkich tych, co widzą przyszłość świata w naszych dzieciach

Dla wszystkich tych, co mają w sobie honor, dumę

Tam gdzie miłość jest bogiem, a każde słowo królem

Opublikowano

Kurde, może daj

[/code] bo tutaj nie widac ani spacji ani nic. Możliwe że masz za dużo spacji, lub zamiast spacji używałeś TAB. Pamiętaj że zawsze musisz dać 4, 8 lub 12 spacji. Oraz że po myślniku także spacje. W niektórych pluginach np. Jobs musisz dać kropkę i gwiazdke w permissions, aby mogli np. dołączyć do każdej pracy.

PRZYKŁAD:

Zrobiłem ,to o co mnie prosiłeś .

Opublikowano

No więc spójrz od dołu.

"- commandbook.who" Może wprowadzić błąd.

Jeśli masz jako właściciel Uprawnienia '*' i ci działa. To tak jak kolega wyżej napisał, wejdź i tam wszystko ładnie skonfiguruj. Polecam też google, wpisz Permissions "plugin" I na pewno coś znajdziesz.

Jestem Właścicielem jednej z sieci serwerów minecrafta, nawiąże współpracę z pojedynczymi serwerami. Kompletne oferty składajcie na PW. (Gwarantuje Profesjonalne forum z domeną .PL i dobrym silnikiem, ALE PRZEDE WSZYSTKIM MIŁĄ WSPÓŁPRACĘ)

Dla wszystkich tych, co non-stop wierzą dzisiaj w prawdy przekaz

Dla wszystkich tych, co widzą przyszłość świata w naszych dzieciach

Dla wszystkich tych, co mają w sobie honor, dumę

Tam gdzie miłość jest bogiem, a każde słowo królem

Opublikowano (edytowane)

Bardzo bym prosił ,jeżeli ktoś by mógł oczywiście i miał chęć , i to poprawił bo ja zielony w tym jestem i dopiero to ogarniam ;] O wyjaśnienia poprosiłem tylko dlatego ,żeby się do edukować w tej dziedzinie ;]

Edytowane przez kamilos187