Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Trochę mnie na polskiej scenie cheaterskiej nie było ale widzę że od mojej ostatniej wizyty na mpcforum.pl dużo się zmieniło. Miło zobaczyć że polska scena się rozwija ;p

Tworzę ten topic ponieważ jestem ciekaw czy ktoś byłby zainteresowany używaniem prostego bota do gry World of Tanks który sam by włączał gry podczas naszej nieobecności przy komputerze. Zauważyłem że gra ta rozwija się dość szybko i codziennie zyskuje nowych graczy a niestety jeśli chodzi o stronę botów do tej gry wygląda to dość słabo.

Czy ktoś byłby chętny używać taki program?

Edytowane przez RaZ0r
Opublikowano

Nie, po prostu mnie to śmieszy gdy ludzie nadużywają tego słowa bo myślą że jest fajne.

Jeśli nic nie wniosłem do tematu po raz kolejny to bardzo przepraszam.

Nie siłą, a młotkiem.

Opublikowano

Jak tylko gra ruszyła w głównej wersji, czyli to było kilka miesięcy temu napisałem sobie prostego bota, żeby wchodził do bitew i ruszał się czasem. Było git wbiłem do Panthery dość szybko, myślałem że na tym koniec bo z goldem na reperowanie już nie wyrabiało, ale miałem spory zapas pomyślałem, że jakoś dobije do tej Panthery 2, więc jak co rano postawiłem bota i do szkoły, wróciłem i jest DC, komunikat: "Your account has been suspended." czy jakoś tak, ban za punkt w regulaminie o używaniu macro itp. i ta blokada jest do dziś, także polecam jednak uczciwą grę..

Opublikowano

ja jestem zainteresowany ;)

Gram od niedawna, narazie mam inny projekt lecz prędzej czy później i tak bym coś napisał

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Chętnie zobaczę efekty waszej pracy wiedząc że napisałbym takiego bota z palcem w dupie ;)

Ale może nie dokońca znam wasze możliwośći? ;p

stop1.png

pierdl szysko, fotographój tap madl!

Opublikowano

Chętnie zobaczę efekty waszej pracy wiedząc że napisałbym takiego bota z palcem w dupie ;)

Ale może nie dokońca znam wasze możliwośći? ;p

Moich bynajmniej nie znasz

Widzę że masz słabo rozwiniętą umiejętność czytania...

On już posiada takiego bota ;x

Opublikowano

Umiejętność czytania mam zapewne rozwiniętą bardziej od Ciebie <_<

Tak, nie znam twoich możliwości jeśli chodzi o auto it, pochwal się swoimi projektami i zacznij rozwiązywać "łamigłówki" newbie, które prezentują codziennie na forum to pogadamy :)

stop1.png

pierdl szysko, fotographój tap madl!

Opublikowano

Nie każdy ma czas na pomoc. Buduje z ojcem dom czasem wracam późno w nocy i nie zawsze mam czas na pomoc.

Co do czytania to bez zrozumienia ;) bo takowa umiejętność we mnie jest prawie przygaszona

• Dodaj nową pozycję...