Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą gdyż włączam grę wyskakuje mi napis League of Legends i na tym sie kończy napis znika i nic się nie dzieje . Problem ten występuje od czasu zaktualizowaniu czegoś w karcie graficznej oraz programu Microsoft Visual C++ 2010 . Jeśli ktoś zna rozwiązanie tego problemu piszcie .

Opublikowano

wyłącz firewalla i antywirusa

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

może to też być rads error, sam takie coś miałem, niestety szukałem sporo, reinstalowałem, ściągałem LoLa ze strony i nic nie dało, support też mi gówno pomógł

ale po jakimś czasie 2-3 dni samo z siebie się naprawiło (dziwnie nie ?), po prostu chciałem zobaczyć czy coś się zmieniło i cyk zaskoczyło

jedyne co mogę Ci poradzić to kontakt z supportem

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano (edytowane)

I tak nic to nie da . Ale można spróbować. Dzięki że próbowałeś/aś pomóc .A i czy z supportem można rozmawiać po polsku bo u mnie z angielskim cienko .

Edytowane przez Dernog
Opublikowano

jasne, piszesz na maila normalnego tylko po polsku, ale może być tak że będziesz dłużej czekał

35205.jpg

33071.png