Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od niedawna robię Filmiki z LoLa i tu nasuwa się moje pytanie , czy takie coś w moim wykonaniu da rade ogladać , bo nie jestem pewny czy naprawdę takie coś jest ciekawe.

Piszcie komentarze co się podobało co zmienić co poprawić.

Filmiki ukazuja się przynajmniej 1x w tygodniu.

Subskrybujcie komentujcie [Jak chcecie oczywiscieBig Grin]

http://www.youtube.com/user/MrManiek125?feature=mhee#p/

Napiszcie na priv [na youtubie] jeśli chcecie zebym zagrał jakimiś postaciami którymi chcielibyście mnie obejrzec , jesli bede potrafił grac dana postacia to , to zrobie :P

Opublikowano

Bardzo fajne let's play'e ale popraw jakości lekko niektórzy są cicho więc radzę ci nagrywać camtasią w hd i potem je konwertuj . :D

Opublikowano

Lol xD, no ja sie nie dziwie, ze mowisz ze yorick to gowno w filmie z cassio, jak ty nim idziesz na jungle, a on jest teraz jednym z lepszych solo lanerow, dzieki healowi, a wlasciwie zawsze byl..

Opublikowano

W jungle poszedłem bo akurat testowałem czy sie nadaje ... A Yorick i tak jest moim zdaniem troche syfiasty znaczy po tym patchu nie wiem co zmienili ale zagralem raz i milej sie grało , no cóz ale chyba kazdy moze miec swoje zdanie?

• 6 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...