Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krecia Rzesza - serwer Minecraft 1.7.3[Hamachi]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym dziś zaprezentować mój serwer, który nosi nazwę Krecia Rzesza. Nie odnosi się on do III Rzeszy :P.Szukamy na serwer osoby, które potrafią zbudować coś dobrego, nie tylko postawić kwadratowego kloca z diamentu/drewna/ziemii, machać diamentowym mieczem czy spamować o moderatora/adminia... rozważam tylko interesujące propozycje, więc jeżeli macie coś naprawdę to zaoferowania to ten serwer jest dla was... no dobra, więc tak:

- serwer jest creative,

- serwer dla pirackich kont,

- hamachi,

Serwer funkcjonuje od pierwszej połowy Marca tego roku. Na serwerze gra 10 osób, tak, wiem, mało, dlatego go tutaj publikuje :P Na serwerze panuje miła atmosfera, mamy państwo na serwerze i miasta (Państwo zwie się Krecia Rzesza), Watykan (pewnego użytkownika) czasem bawimy się w wojnę z mobami :) każdy na początek dostaje materiały i działkę do dyspozycji. Walutą na serwerze są: diament, złoto, żelazo, szlam. Niestety jeszcze nie "władam" tak dobrze pluginami :) więc także szukamy osoby, która się na tym zna i pomoże w konfiguracji pluginów... za pomoc dostanie moderatora :) ale nieważne, jeżeli ktoś jest zainteresowany moją propozycja proszę pisać na numer GG: 18695427

Oczywiście na wszystkie pytania odpowiem na GG i podam szczegóły i informacje, które byście chcieli wiedzieć...

DO MODERATORÓW: sory, że nie dodałem tutaj hamachi ani IP, ani obrazków, ale nie dam tutaj hamachi, bo nie chcę noobów na serwerze... zrozumcie to ;) A obrazków nie mam... dodam, że serwer jest już trochę rozbudowany. Więc nie martwcie się o to, że gracie na jakimś nowopowstałym serwie :)

POZDRAWIAM

Emm, można założyć własne państwo :)

Jak smerfastycznie. Daj mi to, co mi się należy.

"Wiarę w Boga powinno tracić się tak jak pierwsze zęby".

Opublikowano

@Up ech, no tak, sory, ale nie zwróciłem na to uwagi. Oczywiście jak znam życie będzie warn czy coś za przypadek i niedopatrzenie :) cóż, takie życie.

Jak smerfastycznie. Daj mi to, co mi się należy.

"Wiarę w Boga powinno tracić się tak jak pierwsze zęby".

Opublikowano

Nie nie będzie warna. Temat z tego co wiem to zostanie tylko przeniesiony. Twój status ostrzeżeń się nie zmieni. Chyba tylko dostaniesz upomnienie ;) . Następnym razem sprawdzaj subfora ;) .

• Dodaj nową pozycję...