Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hack do darkorbit i ft

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
Opublikowano

Nie ma żadnych "czitów" na uridium . Są boty i to max . Nie było żadnych tricków , czitów , hacków . Bo to gra na przeglądarkę . A jesli jest jakieś niedociągnięcie to ty sie o tym nie dowiesz . Bo jak ktos cos ma to wykorzystuje to do max a nie podaje na forum

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ludzie, ludzie, ludzie...

Są UriMarkery,Boty i cheaty do darkorbit. Uri markerów nie polecam bo bugpoint to szybko znajduje i odrazu banuje ;/ Sa cheaty na to ze odrazu wyłapuje niewidki lub ustawiasz jam mocno chcesz bić i td...i są boty np.: BoxyBot który jest dobry i sprawdzony prze ze mnie. Jest darmowy tylko ze niemal wg serwer nie diała, ale jak ruszy to urka sama wpada :) Jak już pobierzesz bota muszisz podmienić pliki timings :)

Znajdziesz to na np. chomiku lub inyc podobnych stronach :)

Nie pie###### że niema czegoś takiego bo sam na tym grałem z półtora roku z klanem ;P

w5cNAHm.png

Opublikowano

UDOBot ... ehh to powiedz mi co to znaczy " diała, jam . Boxybot sam zbiera skrzynki i tylko tyle . Lecz BP dodał takie cos ze czym wiecej uzbierasz skrzynek tym mniej dostajesz . Teraz nie działają bo dodali nowe kody zabezpieczające i jest lipa . Co do Uri marketów ... to jeden wielki wał pewnie miał bys wysłac swoje passy gdzieś lub sms big coś tam a to w 100% nie da tobie nic tylko innym . Cheaty ? To są programy i dzięki nim wykrywasz niewidki , i mieszasz ammo NIE TO CI NIE DODAJE MOCY jak napisał up . Lecz te programy kosztują .

""Nie pie###### że niema czegoś takiego bo sam na tym grałem z półtora roku z klanem"" że niby na czym . ??

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...