Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autokill W Cc

buda1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich od pewnego czasu widzę w cc (szczególnie cc1 ) dw którzy są niewidoczni w cc i pojawiają się dopiero na końcu cc i walą z autokilla . Jak można uzyskać efekt niewidzialności w cc?

Opublikowano

Oni nie są niewidzialni, tylko cały czas się teleportują i pojawiają się dopiero pod koniec gdy zostaje 1v1 i atakują. Skąd wiesz że używają Autokill'a?

Opublikowano

czyli co mam sie non stop teleportować ?^

Kiedyś wyczytałem na tym forum że trzeba było teleportować się poza mapę i wtedy również unikało się trapa ale nie mogę tego opisu znaleźć

Opublikowano

tak da tylko ze w cc na tym haxie jest sporo błedów . Rzuca cie na różne strony ,autokill czasem bije a czasem nie ,trapy dostajesz nie wiadomo czemu .Może optymalne dobranie ustawień coś pomoże

Opublikowano
tak da tylko ze w cc na tym haxie jest sporo błedów . Rzuca cie na różne strony ,autokill czasem bije a czasem nie ,trapy dostajesz nie wiadomo czemu .Może optymalne dobranie ustawień coś pomoże

dobre bledow? ^^ sa specjalne opcje od tego zeby nie rzucalo Cie ^^ a autokill zawsze bije.. tylko nie wystarczy miec hacka tylko miec jeszcze troche w glowie i wiedziec jak sie nim obslugiwac ;]

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano
dobre bledow? ^^ sa specjalne opcje od tego zeby nie rzucalo Cie ^^ a autokill zawsze bije.. tylko nie wystarczy miec hacka tylko miec jeszcze troche w glowie i wiedziec jak sie nim obslugiwac ;]

Zawsze dużo mówisz co ty nie masz ale żeby wytłumaczyć to już nie . Wiec jak nie chcesz powiedzieć co wedlug ciebie powinienem zrobić to ignoruj moje wypowiedzi

Zresztą temat można już uznać za zamknięty co chciałem to się dowiedziałem

Opublikowano

chodzi mi o to bo ja niegram z wlączonym auto kilem tylko z agility hackiem, i chce zrobic ze mnie niepokarze w cc na miejscu bity tlyko zebym pokazal sie pozniej gdy zostanie 1 koles

Opublikowano

trzeba sie przeleportowac w odpowiednie miejsce i tyle ;]

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano
chodzi mi o to bo ja niegram z wlączonym auto kilem tylko z agility hackiem, i chce zrobic ze mnie niepokarze w cc na miejscu bity tlyko zebym pokazal sie pozniej gdy zostanie 1 koles

teleportujesz się poza plansze w cc, musisz miec od tego teleport hack, teleportujesz sie poza plansze cc (dalej za tym czarnym tłem jest znów normalna przestrzeń do chodzenia) i na końcu spowrotem teleportujesz się na plansze CC

2006-2010

Opublikowano
zrobilem tak to posalem tam z pol sekundy i pokazalem sie w lorencji.

wiesz na CM Lodiego warpniesz sie w lorencji to game crash więc pomyśl co może być nie tak

2006-2010

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...