Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Podczas instalacji

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bdca.png

Hi. Właśnie taki problem mam podczas instalacji combat arms, pokazuję się biały ekran, a nie instalka ani patcher. Białe onko tzn.

Co mam zrobić? Mam najnowsze sterowniki, przed formatem działało normalnie. BTW. Odchudząłem troche xp wedługporadinka na dobre programy.

System :

Ram : 1GB DDR1

Procesor : 2.60 GHz

Karta graficzna : Ati Radoen HD 3600 Series

Opublikowano

Hym ja miałem białe okno w zakładce clan kiedy dawno temu zainstalowałem Internet Explorer 9 - trochę lol ale tak było

Yy u Ciebie jesli nie instalowałeś IE to mogą być jedynie sterowniki, ewentualnie antywirus/zapora systemowa może blokować ale to mało prawdopodobne

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Pamietam jak dzialal mi CA, to nie pokazywal okna jak sie wchodzil oi trzeba bylo kliknac start, nie pokazywalo newswo itemow itd. W grze w zakldace clan nic nie bylo , bialy ekran.

Opublikowano (edytowane)

@Karolina

Mam najnowsze sterowniki

Mówi Ci że ma najnowsze ..!

Odczekałeś chwilkę ?

Jeśli jest opcja ściągnij od nowa instalkę ..

Jak Ci nie pójdzie znów spróbuj pożyczyć od jakiś kumpli i zobaczysz czy jest tak samo

Edytowane przez T-Cross

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Odczekałem ..

Po co od nowa sciagac, robilem to z 30 razy z gamona, cae downloader, i inne.

Opublikowano

Njalepiej napisz do supportu / na forum nexona - na forum szybciej dostaniesz odpowiedź tam Ci z pewnością wszystko wyjaśnią, bo my jeśli nie zetknęliśmy się jeszcze z takim problemem to nie wiemy jak na niego zaradzić.,..

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |