Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie,po kazdym relogu/zalogowaniu sie, skille mi znikaja z Under Bara i musze wszystko od nowa wstawiac,da rade to naprawic?

Opublikowano

Spróbój przeinstalowac silka,powinno pomóc...

a jak nie dziala to nie wiem, moze zle jakies media pk2 masz?

Admin Cienia
Opublikowano

Czy wychodzisz z gry normalnie przez exit? Bo gdy ja wyłączałem na "pałe" to skille znikały.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jakiego patcha?Chcialem pobrac media.pk2 z officjalnej strony,ale tam link nie dziala-na filefroncie jest,wyrzuca mi na glowna strone.

Silka wylaczam normalnie przez exit,a co do reinstalla to ostatecznosc.

Media.pk2 mam teraz elitepvpers,bo nie moglem nigdzie znalesc dzilaajcych.Sa to media by Moderiz11.Zmienione jest chyba tylko to,ze rozdzielczosc jest na maxa ustawiona,nie wime czy tak wszystkie media maja :).

Opublikowano

ja mialem troche inny problem, tez ze skillami z underbar'a ale mi skille podmienialy sie za potiony/pille/joba (itemy z inv.) dzialo sie tak przez 2-3 dni, potem juz tego nie zauwazalem (media mialem z ''kingc.XX'' moze dlatego ^^)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To mi nie dziala,juz probowalem,ale po sciagnieciu media by Li mi sie zaczely zapisywac,czasami jakos tak smiesznie,ale zawsze cos :).

Temat do zamkniecia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...