Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć.Mam pewien kłopot... Okradziono mnie w 4story ... MIałem tam niezłe eq bo eq +19/20.... Nic nie podawałem żadnych gówien emiali,nicków ,haseł... Wiecie jak ktoś kto ma wolne dni i nie kobiet dzieci.Siedzi się na kpmpie nawet o 4 w nocy..; )))

Ok opisuje problem...

Nie mogłem się zalogować na konto... Wszedłem na emial by zmienić hasło. i wyswietla się że emial nie prawidłowy. Pomyślałem "Co , kurwa?" Przeszukałem cały emial i nie było nic o zmianie miejla....Ze skanowałem kompa był trojan ... (nie wiem czy to nie czasami keylogger)

Wiec napisałem do u@ (GM) On mi poradził ,że on nic nie może zrobić .... To wiec się wkurwiłem poszedłem na policje (mieszkam w małym misteczku) i oni nie mają tego jak sprawdzić ,myślałem że mnie krew zaleje ?

Wiecie co mogę jeszcze zrobić?

Edytowane przez Marekzczeczeni

gerrard4.jpg

You'll Never Walk Alone !

Liga Mistrzów jest nasza : ))) Kochany Liverpool !!:)

)http://www.youtube.com/watch?v=OfnE-C5-Z3o

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pomogłem daj + :))

Opublikowano

Nic juz nie możesz zrobic;D

Napewno musiales cos podawac login itp albo maiales tak strasznie proste ze ktos se wbil;)

Juz nic nie mozesz poradzic bo tez przesto przechodzilem mialem eq+17/18 wydane pieniądze realne ale bylem jeszcze głupi i sie zmieniłem kontem bez GM i tak sie zmienilem ze az nie mialem postaci ani eq;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Policja nic z tym nie zrobi jeśli itemy nie zostały zakupione w realnym świecie,a jeśli zostały to już regulamin z 4s złamałeś i nic przez to nie zrobią, a wiec itemòw nie odzyskasz

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

ja proponuje ci isc do prawnika ale najpierw przedtym zrob kopie przelewów na kamienie ksiezycowe bedizesz mnial dowod ze wydawales na gre RL kase prawnik napewno ci doradzi co masz zrobic a jesli masz rachunki to napewno ci sie uda znalezc sprawce a jak ci sie wbil na e-mail to grozi za to odpowiedzialnosc karna.

fc243cf2505e196d.png?1344196073699

Opublikowano

Wiekszosc ludzi wypowiadajacych sie w tym temacie nie ma o niczym pojecia.

Mozesz zglosci kradziez na policji, oni powinni sie tym zajac, nie ma takie odp od razu, ze 'przepraszam ale nie damy rady'. Wielokrotnie bylo mowione w TV, ze czlowiek ktory okradl czyjes wirtualne konto zostanie obciazony np. pojscie do zakladu poprawczego. Najpierw wycen ile bylo warte to Twoje konto i powiedz, ze na tyle wyceniasz poniesione szkody.

Szczerze nigdy nie spotkalem sie w 4s z kradzieza konta bez podawania wczesniej komus ID, maila etc. Najprawdopodobniej podales id i haslo jakiejs znanej Ci osobie ale ona zrobila Cie w bambuko.

A bardziej wydaje mi sie, ze cie na EG okradli, wiec zadna strata ;)

"Ważne jest, by nigdy nie przestać pytać. Ciekawość nie istnieje bez przyczyny. Kontemplując tajemnice wieczności, życia i cudownej struktury rzeczywistości, nie można uniknąć lęku. Wystarczy więc, jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia. Nigdy nie trać świętej ciekawości."

A. Einstein

Opublikowano

Wiekszosc ludzi wypowiadajacych sie w tym temacie nie ma o niczym pojecia.

Mozesz zglosci kradziez na policji, oni powinni sie tym zajac, nie ma takie odp od razu, ze 'przepraszam ale nie damy rady'. Wielokrotnie bylo mowione w TV, ze czlowiek ktory okradl czyjes wirtualne konto zostanie obciazony np. pojscie do zakladu poprawczego. Najpierw wycen ile bylo warte to Twoje konto i powiedz, ze na tyle wyceniasz poniesione szkody.

Szczerze nigdy nie spotkalem sie w 4s z kradzieza konta bez podawania wczesniej komus ID, maila etc. Najprawdopodobniej podales id i haslo jakiejs znanej Ci osobie ale ona zrobila Cie w bambuko.

A bardziej wydaje mi sie, ze cie na EG okradli, wiec zadna strata ;)

Hmm

Ten co założył temat DONIUSŁ O TYM POLICJI I W TYM PROBLEM że mu nie pomogli.

Jeśli to private tak ja mówi kolega to żedna strata bo i tak ten selver jest zawsze usuwany. ;)

Opublikowano (edytowane)

Heh, takie sprawy to nie po sądach, prawnikach, komisariatach.

W tym wypadku udajesz sie na IRC w celu kontaktu z GA lub SGM, nie do GM... (Najlepiej osobiscie na priv pogadaj z Ilumirem, wytlumacz mu cala sprawe na spokojnie, ze wszystkimi szczegolami, opisz najdokladniej jak mozesz co sie stalo itp.)

Reszta supportu to kawal zgredów, jedyny czlowiek ktory moze ci tam pomoc to GA Ilumir.

Z tym ze, jezeli kupowales goldy na allegro, uzywales czitkow itp, to nawet nie proboj bo i tak ci to nic nie da. Jezeli wszystko miales na koncie uczciwie, tip-top, zadnych hakow w przeszlosci, zadnych goldow z allegro (tak tak, to sie zapisuje w logach i za 10 lat moga ci to wygarnac nawet) to zglos sie do niego o pomoc.

Jezeli sytuacja zdarzyla sie na prywatnym serwie, to nie ma nawet co rozpaczac, tylko zaklac pod nosem, co innego, jakby to bylo na oficjalnym, PL czy innym, gdzie duzo ludzi wydaje mase pieniedzy realnych na ulepszania, takie tam pierduły, wtedy to jest o co walczyc w takim wypadku.

Edytowane przez Trinity
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...